Andreea Leta ∙ March 31, 2021 ∙ 4 min read

Lavish este unul dintre brandurile care ne-a încântat cu piesele sale la Alist Designers boutique. Aflăm astăzi povestea din spatele colecțiilor: 

Cum a luat naștere brandul tău? Care au fost pașii pentru prima colecție? 

 În spatele brandului Lavish stau două surori cu o pasiune pentru haine. În urmă cu 6 ani ne cumpărăm câte 3-4 m din materialele care ne plăceau și mergeam la croitorese pentru a ne face ținute de eveniment. Mergeam cu poze din reviste, de pe Internet sau cu desene făcute de noi. Curând prietenele noastre au început să își dorească modelele pe care le vedeau la noi și ușor ușor s-a născut ideea unei pagini de Facebook și a unui profil de Instagram unde să postăm poze cu ținutele. Bugetul era 0, dar pasiunea era mare. Numele de LAVISH a venit în urmă unui brainstorming la cafea, considerând că ne dorim că produsele noastre să fie luxuriante. De la luna la luna ne contactau mai multe fețe, prietene ale prietenelor sau recomandări și cercul se marea.  Eram amândoua angajete în corporații, așa că timpul pe care îl aveam la dispoziție pentru a fi dedicat acestui început de business era destul de restrâns. Însă în anul 2017 am decis că este momentul să investim și să facem un business în toată regulă. Am accesat fondurile de Start-up ediția 2018 și cu succes am reușit să punem bazele unui business. 

 Care sunt primele 3 surse de inspirație pe care te bazezi atunci când pregătești o colecție? 

Noi două suntem sursele de inspirație. Ne inspirăm din întâmplările și oamenii din  viata noastră, din ce ne-ar plăcea nouă să purtăm, ce ne face să ne simțim sexy și încrezătoare. Când facem o colecție, probăm personal fiecare produs de 2-3 ori și dacă nu ne simțim în regulă în el renunțăm la acel produs.

 

Cum arată sau cum ai descrie profilul clientei ideale? 

Clienta Lavish este relaxată și stăpână pe șine. Nu îi este frică să iasă din țipare și să încerce noi trenduri. Nu ne adresăm unei singue categorii de vârstă sau unui tipar anume de clientă, ci credem că orice femeie se poate simți minunat într-o ținută Lavish. 

  

Cum vezi tu schimbările în fashion în acest moment? Dar care este experiența ta personală sau ca brand? Ce s-a schimbat în toată perioada aceasta și care crezi că vor fi urmările? 

 Anul trecut a fost unul de încercare pentru multe branduri mici și pentru micii antreprenori în general. În ceea ce privește fashion-ul credem că au fost mai multe puncte de cotitură care au definit această perioadă: în prima fază clientele au vrut să meargă pe casual. Nemaiavând unde ieși, nemaifiind evenimente, toate brandurile s-au îndreptat către ținute de zi sau chiar homewear. Treningul a fost probabil fashion statementul anului 2020 iar brandurile s-au întrecut în idei de personalizare a unui element clasic cum este treningul. Și noi am făcut același lucru și a funcționat. Acum, când lucrurile păr să se mai liniștească un pic, iar lumea începe încet încet să reia socializarea, fetele vor să recupereze parcă timpul pierdut. Vrem să purtăm tocuri, vrem să fim coafate, vrem să purtăm rochii scurte și așteptăm cu nerandare vară. 

  Alist Designers boutique- Lavish, un brand născut din pasiunea pentru modă

Ce îmi poți spune despre colecția pe care ai adus-o la A List Designers Boutique?

 Pentru Alist Designers Boutique, am selectat un mix de produse din mai multe colecții. Am luat în considerare perioada prin care trecem și ne-am gândit care este profilul celor care vizitează magazinul. Clientele au fost încântate atât de ținute casual cât și de ținute office sau elegante. Alist Deisgners Boutique a fost o experiență minunată în care am cunoscut oameni foarte talentați și pe care o să o prețuim și pe viitor. 

Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard se află și partnerii de la București Mall Vitan. Poți găsi în continuare colecțiile Lavish pe site-ul oficial al brandului.

Alist Designers boutique- Lavish, un brand născut din pasiunea pentru modă

Foto: PR

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…