Andreea Leta ∙ February 15, 2021 ∙ 3 min read

Valentine’s Day a dat startul lunii cadourilor pentru ea. Cu Dragobetele în așteptare, 1 și 8 martie, e bine să te pregătești din timp cu mici atenții. Iată ce poți găsi la Alist Designers boutique în această perioadă: 

Știu că e din ce în ce mai greu să iei o decizie atunci când vine vorba de cadouri, având atât de multe opțiuni. Dar dacă alegi să ne vizitezi la Alist Designers boutique, poți scăpa de alergătură. Ok, nu vei găsi bomboane și flori în magazin, dar în rest, m-am ocupat și ți-am pregătit 5 idei de cadouri speciale care, cu siguranță, îi vor aduce zâmbetul pe buze. Știi foarte bine că atunci când ea e fericită, ai toate șansele să fii și tu!

Am ținut cont de spiritul ei de detectiv, așa că toate cadourile sunt chiar mici, ca să le poți ascunde pe unde nici cu gândul nu gândește (bine, îți urez totuși bafta de rezervă la capitolul ăsta). Prima idee care mi-a venit e bazată pe răsfățul de dimineață, mă refer la acea cafea delicioasă de care depinde moodul întregii zile. Servește-o într-o cană de la Chicineta, cu un mesaj deosebit pentru amândoi. Cine spune că dimineața nu poate începe cu desertul? 

Cană Chicineta

Legat tot de cafea, Luviane te așteaptă cu delicii olfactive de vis. Ce mă atrage cel mai tare la parfumul solid cu minunata aromă a cafelei e faptul că poate fi purtat în geantă ca un reminder al senzualității de la prima oră. Începi să simți potențialul unui astfel de cadou, așa-i? 

Parfum solid Luviane

Sensibilitatea absolută a femeilor rămâne totuși moda. Sorry! Dar pivește partea bună a lucrurilor, ai și tu un cuvânt de spus în ceea ce privește stilul ei personal dacă te orientezi spre câteva piese delicate pe care să le includă în outfiturile ei preferate. Laura Olaru are o borsetă aurie, perfectă pentru festivalurile la care de abia așteptați să mergeți împreună, iar la Miss Mary a Little găsești coliere și alte bijuterii cu tot felul de simboluri prin care să îți exprimi sentimentele. 

Borsetă Laura Olaru

Colier Miss Mary a Little

Mi-e greu să cred că nu te-a inspirat nimic de mai sus, dar fie, mai am un as în mânecă. Izabela Măndoiu are pregătite câteva vouchere cadou, astfel încât poți merge la sigur! Însoțește-o într-o vizită la Alist Designers boutique și ajut-o să își aleagă cea mai frumoasă piesă din colecția designerului!

Card cadou Izabela Măndoiu

Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partenerii de la București Mall Vitan.

Foto: PR

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…