Andreea Leta ∙ January 18, 2021 ∙ 3 min read

Alist Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 piese black & white

Alist Designers boutique te așteaptă și în această perioadă cu o selecție de designeri gata să împace chiar și cele mai pretențioase preferințe vestimentare. Eu, în săptămâna aceasta, am remarcat 5 piese într-un contrast legendar, despre care nu cred că trebuie să mai spun prea multe. Totuși…

Black & white este unul dintre cele mai îndrăgite contraste cromatice din modă. Ne gândim la outfituri celebre are marilor stele ale cinematografiei clasice, cum ar fi Audrey Hepburn sau Cary Grant, care, atât pentru costumele filmelor celebre, cât și pentru aparițiile la marile gale, au ales să poarte această combinație. Pentru că nu suntem chiar în poziția de a păși curând pe un covor roșu, eu m-am orientat către piese accesibile din punctul de vedere al stylingului și al momentelor în care le putem purta, fătă a lipsi factorul surpriză. Iar a propos de surpriză, chiar dacă black&white este conceptul preferat al minimaliștilor, eu nu am optat pentru astfel de lookuri. 

Cămașa albă

Alist Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 piese black & white

Cămașă Antante

Când vorbim despre piesele clasice din garderobă, în top 3 se află, cu siguranță, cămașa albă. Fie că alegi cămașa feminină cambrată, cu diverse detalii în zona manșetelor sau a umerilor, fie că te îndrepți spre cămașa masculină dreaptă, această piesă nu poate lipsi! Eu am găsit la Antante o cămașă pe care o văd în foarte multe combinații cool, grație designului ei reinterpretat, fiind o cămașă lungă, cu un detaliu pictat manual pe spate. 

Șalvarii

Alist Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 piese black & white

Pantaloni Bluzat

Printre modelele de pantaloni pe care le ador, se află șalvarii. În afara faptului că sunt de inspirație orientală, registru extrem de bogat și o sursă superbă de inspirație pentru stiliști, sunt extrem de comozi și ușor de purtat pe tot parcursul zilei. Iar cu stylingul potrivit, șalvarii sunt cheia unui outfit de senzație. Imaginează-ți perechea cu fotă de la Bluzat, alături de cămașa de mai sus și multe coliere la baza gâtului. 

Rochia neagră

Alist Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 piese black & white

Rochie Monarh design

Dacă e să vorbim despre simboluri, nu putem rata discuția despre celebra rochie neagră. Chiar dacă, de obicei, este piesa ce definește dress code-ul black tie, eu m-am gândit la un styling urban, potrivit pentru orice moment al zilei, dacă ești suficient de îndrăzneață. Rochia neagră din voal, cu talia accentuată de corset, din colecția celor de la Monarh, poate fi purtată chiar și în acest moment al anului, alături de cămașa albă și de un palton lung din lână. 

Ghetele de toată ziua 

Alist Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 piese black & white

Ghete Traces of Heels

În completarea ținutelor de mai sus, îți propun să asortezi o pereche de ghete Traces of Heels, cu lungime medie, albă, cu detalii negre și cu talpă de bocanci. Prințesele punk nu sunt deloc so last season, trebuie doar să ai curaj!

Spune-mi ce geantă porți ca să-ți spun cine ești

Alist Designers boutique- Alegerea fashion editorului - 5 piese black & white

Geantă Laura Olaru

Iar ca tabloul să fie complet, alege o geantă cu un design aparte. Mie mi-a plăcut cea din colecția Laurei Olaru, cu frajuri lungi, care pentru cele două outfituri propuse mai sus, reprezintă detaliul ludic de care are nevoie orice femeie cu o personalitate complexă.

La Alist Designers boutique te așteaptă mult mai multe elemente prin care poți crea propriile ținute black&white, așa că fă-ne o vizită! Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partenerii de la București Mall Vitan. 

Foto: PR

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…