Andreea Leta ∙ April 14, 2021 ∙ 3 min read

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual

Alist Designers boutique te așteaptă în contiuare cu piesele celor mai cool designeri români. Săptămâna aceasta îți propunem să iei în calcul ca piesă principală a outfiturilor tale casual, una dintre cele mai puternice item-uri ale tuturor timpurilor: rochia neagră. 

Cine a spus că rochia neagră e doar de seară, n-a trecut pe la boutique! Trebuie să recunoaștep totuși că parțial are dreptate. Nu orice rochie neagră e Rochia Neagră, însă nici nu trebuie să evităm să purtăm această piesă în timpul zilei. Cu toate că vine la pachet cu un dramatism aparte, rochia neagră poate fi cea mai bună idee vestimentară într-o zi în care ai nevoie de ceva care să îți dea o stare anume. 

La Alist Designers boutique am găsit 5 exemple pe care le poți mixa foarte ușor cu ce ai deja în garderobă. Am căutat modele, croieli și texturi diferite pentru a te încuraja să abordezi un astfel de outfit. 

Dacă tot ne aflăm în săptămâna cu luna nouă în Berbec, până să descoperi ce înseamnă asta, îți propunem o rochie cu puternice valențe mistice, care, dealtfel, este și prima în topul nostru! Una-i Luna ne dă o mică lecție despre fazele lunii și despre simbolurile ei, extrem de puternice în cultul feminității. O poți purta în orice moment al zilei și ești liberă să o accesorizezi oricum îți dorești, de la coliere cu perle, tiare, până la bocanci, piese metalice sau alte elemente witchy. 

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual

Una-i Luna

În același film poți încadra foarte ușor și rochia Aer Wear, însă dacă alegi să o porți cu elemente colorate sau florale, o poți transpune imediat într-un outfit boho.

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual

Aer Wear

Spuneam mai sus că rochia neagră are, by default, o dimensiune dramatică. Poți scăpa ușor de ea dacă optezi pentru o rochie Antante, cu o pictură manuală reprezentând un unicorn (awww!!…), căreia nu îi lipsește magia, dar care are un caracter ludic ușor de purtat în timpul zilei. 

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual

Antante

Dacă îți dorești ceva mai serios, empowering, avem o sugestie: rochia-sacou Esa, din piele vegană ce redă textura exotică a reptilelor. Este foarte senzuală, așa că mare grijă pe unde o porți, ai putea face câteva victime!

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual

Esa

De-a lungul timpului am întâlnit puține femei care să nu adore negrul, dar am întâlnit. Așa că ne gândim și la varianta în care vrei totuși să predomine culoarea pe o rochie neagră, oricât de suprarealist ar suna asta. În colecția Ioanei Dumitrache am găsit exemplul ideal: o rochie neagrp cu un print chic, care să împace toate cerințele!

Alist Designers boutique - 5 rochii negre casual

Ioana Dumitrache

Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află partenerii de la București Mall Vitan. Te așteptăm aici să îți găsești piesele preferate!

Foto: PR

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…