Veștile bune în lumea modei vin, evident, de la Paris!

După nu mai puțin de 3 săptămâni de la închiderea boutique-ului Colette, cel mai cunoscut concept store din lume, fashionistele din lumea întreagă au motiv de sărbătoare: un nou concept similar.

De data aceasta, Colette Roussaux și fiică ei Sarah nu au nicio legătură cu noul magazin, ci unii dintre colaboratorii de top ai fostului magazin s-au asociat pentru a crea un nou spațiu de cumpărături în care vom găsi un mix de street style și tehnologie.

Sebastien Chapelle, directorul zonei de high tech de la Colette împreună cu Marvin Dein, responsabilul departamentului de sneakerși, sunt cei care au creat “NOUS” noul spațiu de 150 de metri pătrați de pe Rue Cambon 48, nu foarte departe de cel mai cunoscut magazin Chanel, dar nici de fostul Colette.

Începând de luni, 8 ianuarie veți găsi la NOUS o selecție de ceasuri, ochelari, accesorii tech, încălțăminte și cărți. Ce va lipsi față de Colette vor fi cosmeticele și colecțiile de haine.

Despre Colette și de ce s-a închis puteți afla mai multe detalii în articolul de mai jos:

https://www.alistmagazine.ro/magazinul-colette-se-va-inchide-dupa-20-de-ani-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-primul-concept-store-din-paris/

Related Posts