Andreea Leta ∙ October 9, 2020 ∙ 3 min read

Dincolo de culoarea anului, toamna vine cu 5 nuanțe pe care nu trebuie să le lași să îți scape din garderobă. Și pentru că știm cum e să iubești o piesă atât de tare încât să vrei să o păstrezi intactă cât mai mult timp, îți spunem și cum să ai grijă de ea

Dincolo de culoarea anului, toamna vine cu 5 nuanțe pe care nu trebuie să le lași să îți scape din garderobă. Și pentru că știm cum e să iubești o piesă atât de tare încât să vrei să o păstrezi intactă cât mai mult timp, îți spunem și cum să ai grijă de ea, indiferent dacă este albă, neagră sau într-o nuanță boemă de albastru!

Probabil că ai observat deja că, pe lângă deja celebra culoare a anului, fiecare sezon vine cu propria gamă cromatică. Pentru această toamnă sunt 5 culori care nu trebuie să îți scape din vedere, indiferent cum alegi să le porți. Iar pentru acele piese pentru care ai dezvoltat mai mult decât o pasiune, îți spunem și care e soluția pentru a le păstra ca noi pentru cât mai mult timp, indiferent dacă ne referim la o piesă într-o nuanță de alb, la una colorată sau la una în eternul negru intens. 

Și dacă tot vorbim despre culori, Perwoll, noul nostru partener în proiectul Alist Designers boutique, ne îndeamnă să avem grijă corect de hainele noastre pentru a ne bucura cât mai mult de ele și a le purta cât mai des, căci dacă le îngrijim cum se cuvine, mergem mai rar la cumpărături și astfel avem un impact pozitiv asupra planetei, nu-i asa? Așadar, sub umbrela #RethinkFashion , Perwoll te încurajează să apelezi la o manieră corectă de îngrijire, în funcție de material, textură și, desigur, culoare. Iar pentru fiecare dintre aceste nevoi, detergentul Perwoll vine în sprijinul pieselor tale favorite îngrijind țesăturile hainelor și protejând culorile. 

Albastru clasic

Costum Georgette

Nu putem vorbi despre culori fără cea desemnată ca fiind culoarea anului. Albastru clasic este acea nuanță potrivită pentru aproape orice moment al zilei, dar mai ales pentru outfiturile casual sau office dacă alegi un costum clasic din stofă. 

Oranj tangerine

Pelerină Dana Dinu

Îndrăznește să porți una dintre cele mai evervescente nuanțe ale momentului care îți garantează că nu vei trece neobservată. Oranj în nuanța delicioaselor mandarine este totdată o alegere îndrăzneață și foarte feminină, fără a fi ostentativă. O pelerină din fâș de mătase, foarte delicată și ușor de adaptat multiplelor outfituri, este alegerea perfectă!

Maro pecan

Salopetă Baden11

Una dintre culorile predominante din natură, maroul și-a câștigat una dintre pozițiile fruntașe în topul preferințelor de toamnă și se pare că este nedetronabil. Mai ales dacă alegi nuanța nucilor pecan, pe care o poți asorta cu albul ivoar sau cu un beige creamy. Optează pentru o piesă urbană, precum o saloperă cu buzunare utilitarian. 

Perwoll Renew & Repair

Alb ivoar 

Pulover Catch Michelle

Una dintre cele mai sofisticate opțiuni cromatice ale sezonului este albul ivoar, pe care îl poți purta într-o ținută uni sau pe care îl poți integra într-un contrast de zile mari. Pentru acest sezon, piesele noastre preferate albe sunt cele tricotate, mai ales dacă vorbim despre un item stilizat, cum ar fi un pulover cu mâneci extralong, pe care îl poți purta cu o fustă maro dreaptă sau cu o pereche de mom jeans albaștri. 

Negru raven

Pijamale Nighters

Perwoll Renew & Repair

Nu că ar mai avea nevoie de vreo introducere, dar o să spunem doar că, în acest sezon, negrul intens nu mai e destinat neapărat pieselor clasice, ci te încurajăm să încerci să relax, take it easy, cum spunea unul dintre hiturile anilor 2000. Ce ai spune despre pijamale din satin de purtat pe stradă, ziua în amiaza mare? Cu un cardigan tricotat alb sau oranj eventual. Nouă ne cam surâde ideea!

Foto: PR

Related Posts

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…

Pielea vegană: Tendințe, avantaje și dezavantaje

Casele de modă au adoptat rând pe rând politica sustenabilității prin înlocuirea pielii cu texturi asemănătoare. Grija pentru…

Alist Designers boutique: The Stories of O., brandul sustenabil care aduce zâmbete

Luna aceasta ne bucurăm să-l avem alături de noi pe Ovidiu Mureșanu, care ne-a adus cu un pas…

Alist Designers boutique: Anna Fellini, brandul de genți dedicat frumuseții atemporale

Noiembrie a adus la Alist Designers boutique un brand de genți de care, cu siguranță, te-ai îndrăgostit încă…