Cătălina Teodorescu ∙ December 11, 2017 ∙ 4 min read

10 lucruri pe care nu le știai despre Gigi Hadid

gigi hadid

Gigi Hadid se află în lumina reflectoarelor de câţiva ani, timp în care şi-a consolidat statutul în industria modei, devenind unul dintre cele mai bine-cotate modele ale momentului. Cu toate că viaţa lui Gigi a devenit, inevitabil, publică, iată câteva amănunte pe care e posibil să nu le fi cunoscut până acum despre ea:

1. Numele real al lui Gigi este Jelena Noura Hadid. Motivul pentru care şi-a asumat un alt apelativ este unul cât se poate de comun (posibil să te fi aflat chiar şi tu în fix aceeaşi situaţie) – când era la şcoală, în aceeaşi clasă cu ea exista o fată numită „Helena”, aşa că, pentru a evita confuziile, învăţătoarea a întrebat-o pe mama lui Gigi dacă există vreo poreclă pe care să o poată folosi, iar aceasta i-a sugerat numele de alint cu care îşi striga fiica acasă. De atunci, „Jelena” a devenit „Gigi”.

2. Gigi are rădăcini palestiniene şi olandeze – asta pe lângă şarmul californian. Aşa se explică, probabil, faptul că supermodelul are un look unic, cu accente exotice.

3. Deşi a devenit celebră abia în ultimii ani, Gigi este model încă de când la vârsta de numai doi ani! A fost descoperită de Paul Marciano (fondatorul brandului GUESS), care a introdus-o în campaniile GUESS Kids încă de când era bebeluş.

4. Nu e niciun secret că Gigi Hadid şi Kendall Jenner sunt prietene bune, însă ceea ce probabil nu ştiai este că cele două au o legătură de familie – ce-i drept, cam îndepărtată şi cam întortocheată. Yolanda Foster, mama lui Gigi, este căsătorită cu producătorul de muzică David Foster, a cărui fostă soţie este compozitoarea Linda Thompson. Linda a fost în trecut căsătorită cu Bruce Jenner (cu care are doi fii, Brandon şi Brody Jenner), Bruce fiind de asemenea tatăl lui Kendall Jenner. Greu de urmărit? Pe scurt, tatăl vitreg al lui Gigi a fost, în trecut, şi tatăl vitreg al fraţilor vitregi ai lui Kendall.

 10 lucruri pe care nu le ştiai despre Karl Lagerfeld


Descoperă-le aici

5. Pe lângă legăturile de familie cu clanul Kardashian, supermodelul bifează şi legături cu personaje istorice. Gigi este descendentă a lui Daher el-Omar, conducătorul eyaletului Sidon (o provincie a Impreiului Otoman) în secolul al XVIII-lea.

6. Gigi adoră burgerii şi ouăle. Nu numai să le mănânce în oraş, ci şi să le prepare! Conform declaraţiilor ei, mănâncă în jur de 50 de burgeri pe an (pe care îi „compensează” cu multe ore de box). Ouăle îi place să le prepare la cuptor, ori cu roşii şi bacon, ori să le adauge un condiment oriental numir “zaatar”.

7. Deşi a avut diverse animale de casă când era copil, Gigi preferă câinii. În prezent, are, împreună cu iubitul său, Zayn Malik, un bulldog francez (adoptat la circa un an de când erau împreună) şi un pitbull (pe care Zayn îl avea înainte să o cunoască pe Gigi).

gigi hadid french bulldog

8. Gigi nu a renunţat la educaţie chiar dacă are un job care îi ocupă aproape tot timpul. Începând cu anul 2013, studiază psihologie criminalistică la colegiul New School din New York.

9. Cu toate că are acces la orice brand de cosmetice ale cărui produse şi le-ar putea dori, atunci când se machiază singură, Gigi preferă să îşi procure recuzita de make-up din supermarketurile CVS – veşti excelente pentru noi, căci asta înseamnă că îi putem recrea beauty look-urile chiar şi cu produse la preţ accesibil!

10. La fel ca şi în cazul produselor cosmetice, şi când vine vorba despre haine, preferinţele lui Gigi sunt simple, chiar dacă are acces la creaţiile tuturor designerilor din lume. Piesa vestimentară preferată? Colanţii negri. Nu putem spune că este neapărat surprinzător, căci am văzut-o de multe ori fotografiată în colanţi negri, însă e cu siguranţă refreshing că unul dintre cele mai faimoase şi bine-cotate modele ale momentului are preferinţe atât de necomplicate.

Foto: hepta.ro

Related Posts

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…

Campaniile controversate, anulate de critica din social media sau…?

La începutul acestei săptămâni, Balenciaga a lansat una dintre cele mai controversate campanii create vreodată în lumea modei,…

Alessandro Michele pleacă de la Gucci după 7 ani

Vestea zilei în lumea modei vine prin cofirmarea unui zvon care făcea înconjurul rețelelor de socializare în ultimele…

Love the future again: în premieră, colecția C&A primăvară/vară 2023

Culori intense și tonuri de bej, materiale naturale, croieli interesante și un vibe de bună dispoziție, cu un…

Pantofii de Cenușăreasă există și sunt creați de Disney

Basmele devin realitate. Cel puțin în sfera de fashion, deoarece pantofii Cenușăresei capătă contur și în realitate și…

Se lansează o colecție de bijuterii inspirată din serialul ”Bridgerton”

Fanii serialului Bridgerton de pe Netflix vor fi bucuroși să afle că se va lansa o colecție de…