Dacă ai intrat și tu pe ultima sută de metri fără să fi bifat întreaga listă de cadouri pentru persoanele dragi, îți venim în ajutor cu 10 idei rafinate împrumutate direct din atelierele unora dintre cele mai apreciate branduri românești. Iată ce mici comori am găsit în shopurile online ale creatorilor locali: 

Ca orice listă de cadouri de Cărciun care se respectă, sigur mai conține câteva nume în dreptul cărora n-ai putut încă trece o bifă. Nu te panica, suntem alături de tine cu 10 idei de cadouri stylish de la designerii români. Pe unii dintre ei i-ai cunoscut la Alist Designers boutique, iar pe alții îi știai de dinainte sau i-ai descoperit de curând. Dacă unele dintre branduri sunt noi pentru tine, ne bucurăm să îți spunem că am făcut un research serios și am descoperit câteva mici comori în shopurile online ale brandurilor locale. Grăbește-te, curierii pot reprezenta o problemă, mai ales că unele piese e posibil să vină de departe!

Anul acesta, în spiritul sustenabilității și al încurajării brandurilor românești să-ți continue activitatea la nivelul înalt la care ne-au obișnuit, ne-am îndreptat atenția spre piese atemporale, perfecte pentru acele persoane care vrei să se gândească mereu la tine. Astfel, printre cele mai recente colecții, am descoperit item-uri sofisticate precum cerceii Monom, brandul din Cluj de care ne-am îndrăgostit iremediabil acum câțiva ani, gențile minimaliste Maestoso, primul brand românesc în repertoriul căruia vei găsi piese din piele vegană, sau clasicul pulover tricotat, în nuanța untului, semnat Ami Amalia.  Și pentru că un accesoriu nu e niciodată suficient, printre colecțiile celor de la The 5th Element, am găsit o curea cu două fețe care sigur va fi pe placul uneia dintre prietenele tale, care simte mereu nevoia să-ți completeze lookul cu încă un detaliu. Și dacă e să faci cadou o pereche de șosete celei mai rebele surori sau fiice, aceasta trebuie să fie una cu adevărat surprinzătoare. Exact cum este cea din colecția Hamza

Pentru că stilul înseamnă mai degrabă o personalitate decât o colecție de piese, ne-am gândit și la acei prieteni sau membri ai familiei care adoră să petreacă timp în confortul propriului cămin. Am aflat de Mica Cera de la câteva târguri locale și n-am mai putut uita finețea porțelanului și a picturii ce îmbogățește fiecare element. Apoi cât de multe căni frumoase sunt prea multe căni frumoase!? Clasic. Poate că te va surprinde să vezi ce am selectat de data aceasta din shop-ul Izabelei Măndoiu, care este până la sfârșitul anului alături de noi la Alist Designers boutique. Perna din catifea cu broderie ne-a amintit și de catrințele din atelierul designerului, lucrate manual. 

Nu i-am uitat nici pe cei mai importanți bărbați de lângă noi. DeCorina este unul dintre cele mai boeme branduri pe care le vei întâlni vreodată. Te sfătuim să faci o vizită la atelier cu prima ocazie, dar până atunci, poți opta pentru o pălărie specială pentru tatăl sau pentru bunicul tău. The Costume ne încântă și anul acesta cu o nouă colecție în linii glam. Ce spui de un material un pic mai excentric pentru iubitul tău? Nouă ne-a plăcut tare mult puloverul roșu și negru cu aplicații din paiete. Și nu în ultimul rând, tabieturile trebuie respectate, așa că Iz de Poveste a pregătit o lumânare cu o aromă deosebită. 

Toate piesele din articol sunt disponibile în shopurile online ale fiecărui brand local. 

Foto: PR 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts