Fashion News: Tot ce e nou și cool zilele acestea

noutati fashion

În fiecare lună apar noutăți care ne entuziasmează și ne fac să trecem pe liste tot mai multe item-uri ori locuri cool de încercat și să adăugăm noi destinații de shopping. Luna aceasta, am strâns o traistă doldora cu bunătăți numai bune de testat – colecții noi de bijuterii, un magazin concept cu ochelari de soare high-end, o colecție pentru prima zi de școală a micuților și o colaborare care o să-ți facă poftă de stat la plajă.

O51/Image Matters

o51 image matters

Una dintre cele mai simpatice surprize ale verii e noul magazin concept de ochelari de soare și rame de ochelari de vedere. O51 e de găsit în Băneasa Shopping City și reunește peste 30 de marci high-end fashion și mărci de atelier exclusiviste precum: Cartier, Ellie Saab, Linda Farrow, Dita, Mykita, Lindberg, Oliver Peoples, Dior și alte branduri cu povești durabile.

Gigi Hadid X Vogue EyewearGigi hadid vogue eyewear

Ce ne mai entuziasmează zilele acestea? Colaborarea Gigi Hadid x Vogue Eyewear – care arată cât se poate de cool. Colecția cuprinde ochelari de soare și rame dinre cele mai diverse și însumează cam toate tendințele care au făcut înconjurul podiumurilor: ochelarii dreptunghiulari, minusculi, împodobiți cu cristale, retro-șic, rotunzi, cat-eye, cu accente rock etc. (Aici găsești un mic ghid al tendințelor când vine vorba de ochelari de soare pentru acest sezon.) Pe scurt, ochelarii perfecți pentru această vară!

Noua colecție Meli Melo: Femme Actuelle

meli melo

Femme Actuelle este o colecție rafinată și delicată, însă în același timp practică, creată asemeni unei povești de sezon, ce cuprinde frumusețea blândă a culorilor de toamnă și strălucirea rece a zilelor de noiembrie oglindite în piese din tafta și satin imprimat sau tartan, cărora li se alătură jachete împletite din mohair în nuanțe stinse de bej, roz prăfuit și vișiniu palid și coliere suprapuse, cercei oversized și brățări subțiri argintii și arămii.

PANDORA Signature vine cu modele clasice reimaginate

pandora SIGNATURE

În acest sezon, PANDORA a reinterpretat elementele emblematice caracteristice stilului semnătură – logo-ul PANDORA, motivul inimii şi detaliile pavé – pentru a crea o nouă colecţie de bijuterii versatile şi adaptabile, prin care îți poate evidenţia stilul, dar și personalitatea. Cu alte cuvinte, îți poți completa orice ținută cu bijuterii reversibile şi care pot fi personalizate, din noua Colecţie Semnătura PANDORA.

Sprayground

Sprayground

Sprayground este un brand de rucsacuri cool pe care le poți lua cu tine la școală, în vacanțe sau la o plimbare cu skate-ul ori cu rolele prin parc. Rucsacurile Sprayground promit să-ți completeze toate ținutele casual și, în plus, să le dea un vibe stylish fie că ești un împătimit al stilului urban ori ești mai degrabă adept al stilului pragmatic.   

Cellini îți accesorizează ținutele de vară

cellini

Bijuteriile Cellini îți vor accesoriza ținutele în orice moment al zilei și, indiferent de eveniment, vei avea de fiecare dată o piesă care să-i dea acel vibe cool și, după caz, efortless ori glam. Ai de ales între bijuterii realizate din aur roz, aur galben ori alb, dar și din argint, cu pietre prețioase și semiprețioase, precum ametistul, quartzul, diamantele etc.

Colecția Reserved pentru copii e gata pentru prima zi de școală

reserved

Ghiozdanul pregătit de școală, mirosul de manuale noi, penarul aranjat și sentimentul constant de emoție – așa arăta în trecut prima parte a lunii septembrie, așa arată și acum. Revenirea la școală este ca o aventură, iar noua colecție Reserved dedicată copiilor vine să facă și mai frumos acest moment. Borsete, t-shirt-uri cu mesaje, rucsacuri și cam tot ce are nevoie copilul tău în prima zi de școală – și nu numai.