Fashion News: Tot ce e nou și cool zilele acestea

nou cool

Săptămâna aceasta avem noutăți de tot felul, care să te facă să treci noi locații pe listele de shopping, dar și idei de cadouri care să-ți ușureze task-ul de dinainte de Sărbători. Așadar, pachetul cu noutăți e plin și gata să fie descoperit. Bonus: te îndemnăm să faci o faptă bună – sau mai multe.

Pentru că nimic nu se compară cu starea de bine și confortul pe care ți-l oferă hainele din țesături prietenoase și cu un croi lejer, dar cât se poate de actual, COS îți propune seria Days of confort, plină ochi de pulovere, jachete, fulare etc. care-ți vor face zilele și serile geroase mai ușor de suportat. Siluete clean, materiale cosy și plăcute la atingere sunt cuvintele-cheie pentru piesele care întregesc colecția COS Days of confort.

COS days of comfort

Pentru prima oară în România, Consiglieri aduce un omagiu vestimentației masculine prin lansarea conceptului de Jeans Custom-Made și Pantofi Made–to-Order. Serviciul Made-to-Order presupune realizarea unor pantofi pe măsura purtătorului, lucrați manual în ateliere cu tradiție din nordul Italiei și pune la dispoziția clienților peste 50 de modele, ce pot fi personalizate prin alegerea tipului de piele, a tipului de talpă și imprimarea initalelor purtătorului. Pantofii sunt realizați prin tehnica de construcție Goodyear, iar calapodul poate fi adaptat la forma piciorului.

Showroom Consiglieri

Pe 5 decembrie va avea loc cea de-a doua ediție a festivalului de shopping Miercurea Minților Creative – primul eveniment de cumpărături dedicat afacerilor creative românești. Pentru o zi, zeci de antreprenori din București vor întâmpina clienții cu oferte și promoții speciale precum și experienţe tematice prin care își împărtășeșc povestea afacerii. Evenimentul strânge peste 100 de afaceri și încurajează clienții să #CumpereLocal și să susțină antreprenoriatul românesc făcut altfel. Miercurea Minților Creative este un demers unic în România și își dorește să contribuie la dezvoltarea segmentului de antreprenoriat creativ local și la promovarea produselor românești.

Pe măsură ce temperaturile scad, hainele pe care le alegem pentru interior devin mai confortabile. Nimic nu sună mai bine decât o seară relaxantă petrecută împreună cu familia și prietenii, iar pentru această perioadă, căutăm atributele supreme: confort termic, materiale plăcute la atingere și croieli ce permit mișcarea neîngrădită a corpului. Fie că este vorba despre Ajunul Crăciunului sau de recuperarea după o repriză de shopping înainte de sărbători, la Marks & Spencer găsești pijamalele perfecte pentru sezonul rece, deopotrivă confortabile și festive!

M&S

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat pe 29 noiembrie 2018 un nou magazin în București. Acesta este amplasat în incinta centrului comercial Veranda Mall, fiind cel de-al cincilea magazin din capitală și al 23-lea la nivel național. Magazinul e reprezentativ pentru direcția omnichannel a retailerului francez. Prin implementarea noului serviciu Borna Plus, vizitatorii au posibilitatea să comande online, din mai multe puncte din incintă, și alte produse decât cele disponibile în spațiul comercial, acestea fiind livrate gratuit la domiciliu.

Decathlon_Veranda Mall_2

Nita Sao celebrează Centenarul prin cea mai recentă colecție – o poveste tricoloră spusa prin „100 DE CUSATURI“. Ce spune chiar ea despre această serie specială de pălării? „Aceasta nu-i o poveste cusută cu ață albă… ci cu ață albastră, galbenă și roșie! Zicale românești scrise din exact 100 de cusături. Mărgele de sticlă, asemeni celor de pe frumoasele noastre ii românești, cusute de mână timp de cel puțin 8 ore. Benzi imprumutate de la cunoscutele clopuri maramureșene. Tradiționale dar moderne. Simple dar complicate. Un omagiu adus Centenarului, celor 100 de ani de România modernă!“

nita sao

Nu e niciodată locul ori timpul nepotrivit pentru o faptă bună. În perioada 28 noiembrie – 24 decembrie îi poți ajuta pe copiii de la SOS Satele Copiilor Romania să aibă o masă cât mai îmbelșugată de Crăciun. Ce trebuie să faci? Intră în aplicația Glovo, accesează secțiunea Curier și trimite-le alimente (până în 9 kg). Găsești pe pagina campaniei tipul de alimente care pot fi dăruite.

sos satele copiilor