Fashion News: Tot ce e nou și cool zilele acestea

nou

Suntem în sezonul lansărilor de tot felul, avem campanii noi și evenimente de trecut pe listele de must-see. Mai jos, câteva dintre ele. 

Colecția Skechers Energy a fost lansată în 1999, cu Britney Spears ca imagine oficială a brandului, devenind rapid modelul reprezentativ Skechers atât pentru femei, cât și pentru bărbați. La 20 de ani după lansarea inițială, modelul de chunky sneakers s-a întors, ca parte a unei tendințe globale în plină ascensiune. Skechers evoca originile trendului prin intermediul unei colecții extinse, în culori simple sau în combinații subtile: bleumarin & roz cald, albastru & alb, lavandă sau natural.

De mai bine de jumătate de secol, Hello Kitty® ocupă un loc important în cultura pop. Nu doar pentru faptul că este unul dintre cele mai iubite personaje, dar și pentru faptul că este ironică, nostalgică și o emblemă culturală cool, neclintită de-a lungul timpului. Din acest motiv, cu ocazia aniversării a 45 de ani a celebrului personaj, Levi’s® și-a unit forțele cu compania mama Sanrio și au create o colecție ediție limitată Levi’s® x Hello Kitty® pentru fete și femei. “Hello Kitty® x Levi’s®? Cred că vom avea nevoie de un nou cuvânt pentru adorabil”, spune Jonathan Cheung, SVP Inovație și Design de la Levi’s®.

Andreea Bădală, directorul creativ MURMUR, a avut dintotdeauna o afinitate pentru Rococo, stilul artistic cunoscut și sub numele de baroc târziu: „Nu neapărat pentru detaliile sale flamboaiante, cât pentru liniile și contururile generale. Mi le imaginam stilizate la maxim, și atunci deveneau foarte moderne.” Câteva dintre acele linii se regăsesc în designul pieselor dedicate noului sezon toamnă-iarnă: decolteul pătrat, umerii dezgoliți, mâneca ¾, proporția trunchiului în ceea ce se numea „stomacher”, modalitatea de desfacere a pantalonilor bărbătești, de tip „fall front”.

#Radiate: Colectia “Rita Ora pentru DEICHMANN” s-a lansat oficial  Eliberați scena pentru noua colecție de toamnă/iarnă de la DEICHMANN, ce strălucește cu design-ul ales de noua ambasadoare a brandului, Rita Ora, sub sloganul #Radiate. Noua colecție reflectă în mod perfect creativitatea și stilul unic al cântăreței britanice de succes. Colecția „Rita Ora pentru DEICHMANN” este disponibilă în magazinele selecționate precum și în magazinul online pe www.deichmann.com. 

Curele statement, detalii atrăgător brodate și transparențe sublime: superlativul stilului senzual a sosit în Romania cu piese îndrăznete, dar elegante, create pentru a fi văzute. Aceasta este colecția LUXE de la Victoria’s Secret. Descoperă elementele must-have de budoar ale sezonului de toamnă – sutienele push up, deux-pieces satinate, slip dresses și bikini din dantelă. Din octombrie în Baneasa Shopping City.

Toamna oferă o nouă șansă să fii tot ceea ce ți-ai propus și ai nevoie de ținute memorabile care să îți sublinieze curajul și puterea feminității. Când austeritatea militară întâlnește delicatețea pieselor romantice și elegante, se naște o colecție irezistibilă de la Londe Studio. Lasă-te cucerită de un mix de piese clasice, versatile, stilizate cu elemente din zona military croite pentru a pune în valoare silueta. Transparența și țesăturile feminine se disting grațios în materialele tip mesh și catifea moale ce compun ținute cameleonice, potrivite oriunde, oricând. Must-have: cămașa lungă kaki cu buzunare, pantalonii evazați și tunica asimetrică semi-transparentă. Colecția de toamnă Londe Studio este disponibilă pe www.londestudio.com