Fashion news: Tot ce e nou și cool zilele acestea

noutati fashion august

Campaniile de toamnă au început să apară și odată cu ele se înmulțesc și piese-le must-have din wish list-urile noastre. Iată mai jos o parte din noutățile pentru următorul sezon. 

Campania pentru toamnă-iarnă 2019-2020 COS e aici! Shootingul este ralizat de fotograful iconic Mark Borthwick, iar colecția vine cu forme contrastante și bogăție senzuală, prezentată pe modelele Khadim Sock, Lina Zhang și Giedre Dukauskaite. Explorarea dimensiunii care combină o abordare brutalistă bazată pe linii puternice, unghiulare, arhitecturale cu o stare liniștită de evadare în natură se reflectă în fundalul contrastant al regiunii  rurale englezești și structurilor arhitecturale brute. Îmbinarea firească a lumii create de om cu lumea neatinsă de om și piesele tradiționale  reinterpretate formează o temă distinctă în acest sezon. Structura fermă și fluiditatea se împletesc pentru a forma proporții exagerate, în timp ce materialele naturale și inovatoare creează forme arhitecturale.

cos

Pandora anunță una dintre cele mai inedite parteneriate: colaborarea cu Warner Bros. Consumer Products și viitoarea lansare a colecției de bijuterii cu tematica Harry Potter. În a doua jumătate a anului 2019, Pandora va debuta colaborarea prin introducerea unei colecții capsulă de 12 bijuterii finisate manual, printre care se numără talismane, pandantive și o brățară inspirată de personajele și simbolurile mult îndrăgite din fimele „Harry Potter”.

TOPSHOP TOPMAN anunță deschiderea celui mai mare magazin din sud-estul Europei. Brandurile de modă britanice Topshop și Topman vor deschide al doilea magazin din București, în Băneasa Shopping City, în luna octombrie. Cu o suprafață totală de 1.200 de metrii pătrați, dispusă pe două etaje, acesta va fi cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei. TOPSHOP este un retailer dinamic, care conectează oamenii cu tot ce înseamnă avangarda în materie de fashion, stil și cultură. Peste 300 de noi modele must have, din colecțiile mainline și cele de accesorii, sunt lansate săptămânal; de asemenea, brandul propune o colecție denim extrem de versatilă, colecție care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde.

C&A prezintă produsele-vedetă ale noii colectii pentru toamnă-iarnă 2019-2020, lansată în acest sezon sub sloganul We believe in fashion. 

Boho, eleganță burgheză și bon ton chic. Acestea sunt laitmotivele colecției de toamnă Reserved. Este momentul reconcilierii cu vechiul tău prieten… nonșalanța. Colecția de toamnă Reserved este o odă adusă stilului vestimentar boem, artistic, de la începutul secolului al XX-lea, stilizată printr-o croială modernă și accesorii sportive. Acest lucru face ca designul ținutelor să fie multidimensional, inspirat de estetici diferite. Modelele fac referire la stilul retro, țesăturile la îmbrăcămintea nomadă și croielile la stilul tinerei burghezii. Totul caracterizat de o urmă de nostalgie. Dar nu vă lăsați păcăliți de atmosfera romantică a colecției. În același timp, designerii Reserved au transformat linia vestimentară într-una complet funcțională, prin trucurile lor inspirate din îmbrăcămintea pentru birou. Acest mix conferă unicitate fiecărui element al colecției și dă o notă originală garderobei de toamnă.