Fashion news: Tot ce e nou și cool zilele acestea

Zilele acestea, pe măsură ce se desfășoare vacanțele noastre și weekend-urile cu festivaluri de tot felul, se adună și lansările & evenimentele acestui sezon și se anunță numai bune de trecut în agende și de bifat cu „văzut“. 

Zenosyne, brand exclusivist de modă de zi cu zi, lansează magazinul online www.zenosyne.com pentru clientele din România și iubitoarele de modă din Europa, unde sunt disponibile piese originale premium pentru întreaga zi. Inspirat de ritmul nebun al vieții cotidiene de azi, brandul de street fashion oferă femeilor active haine unice care se disting prin materiale, calitate, croială și culori. Fondat de Duna AlSaud, antreprenoare din Arabia Saudită cu studii în inovație în California, Zenosyne spune o poveste despre femeile moderne, sigure pe ele, care aleg dimineața o ținută perfect pentru întreaga zi de lucru, oricare ar fi provocările.

noutati

Printre noutățile verii se numără și brandul Charmony, primul brand romanesc cu haine reversibile, ce pot fi purtate pe ambele părți. Pe lângă aceasta colecție, Charmony a mai lansat trei colecții de rochii elegante pentru fetițe, de seturi mamă-fiică și rochițe de botez. Toate piese sunt de găsit pe site-ul www.charmony.ro.

Londë Studio este un brand slow fashion, unde materialele de calitate, estetica simplității și piesele timeless îți vor completa stilul. Trecutul, arta și natura sunt sursele de inspirație pentru designerul Ștefana Ludusan ce transpune în volume, texturi și print-uri garderoba viitorului: haine eclectice, sustenabile, ce nu se vor demoda odată cu trecerea timpului.

Suntem în plin sezon al festivalurilor și indiferent unde te vei duce cu prietenii, te așteaptă momente memorabile și muzica bună. Este ocazia perfectă pentru a-ți exprima creativitatea și a experimenta noi ținute în care să creezi amintiri și să dansezi până dimineața. Inspiră-te din colectța ANSWEAR.ro și descoperă piesele must-have selectate pentru festival!

Diesel lanseaza o colecție-capsulă în colaborare cu Netflix și serialul La Casa de Papel.  Piesele sunt disponibile online și în magazinele selecționate, Diesel dându-le astfel ocazia fanilor să “faca parte din bandă” – un numar limitat de salopete, purtate în mod real de actori în timpul filmărilor,  va fi pus la dispoziție. 

Handbag Designer 101 și-a anunțat castigătorii pentru cea de-a XIII-a ediție a Independent Handbag Designer Awards, pe 12 iunie, la School of Visual Arts Theatre, la New York. Peste 400 de designeri și influenceri au fost prezenți pentru a celebra creativitatea și inovația în designul de genți. Din aproximativ 2.000 de înscrieri înregistrate de pe 5 continente, respectiv 28 de țări, câștigătorii au fost desemnați în cadrul a nouă categorii. Iar brandul românesc de accesorii atribut, reprezentat de Florina Sirman, a venit acasă cu premiul de la categoria The Coterie – Best Handbag în Overall Style and Design, ce recunoaște cea mai bună execuție la nivel de stil și design.