Fashion News: Tot ce e nou și cool zilele acestea

Suntem în sezonul vacanțelor mici și mari presărate cu relaxare și tot soiul de momente numai bune de păstrat în cutiuța cu amintiri. Iar ca să te bucuri cum se cuvine de timpul liber care urmează, iată câteva noutăți care-ți vor ușura task-ul de pregătire a kitului de vacanță.

Au început să curgă vacanțele ca pe bandă rulantă, iar Yamamay ți-a pregătit cele mai cool costume de baie, ca să nu te prindă sezonul nepregătită. Fie că mergi într-o vacanță exotică, pe litoralul românesc ori la piscină în oraș, costumele Yamamay îți vor asigura doza de glam de care ai nevoie vara aceasta. 

Aer Wear a lansat o nouă colecție sub numele La Vita Bella. Conceptul colecției se bazează pe ideea de volume și texturi, fiecare piesa fiind construită astfel încât să facă viața mai frumoasa celei ce o poartă, punctând toate momentele stilistice importante, de la ținutele de zi cu zi la cele de vacanță petrecută la malul mării, dar și pentru evenimentele speciale ale sezonului.

aer wear noutati fashion

CapAurora este acum un brand artizanal la început de drum. Poate ești deja familarizată cu tricotajele, broderiile sau printurile CapAurora. Este proiectul de suflet al Irinei Marinescu. „Poate unul dintre cele mai dragi mie din toate de până acum, pentru că vorbește despre mare parte din ceea ce iubesc sau sunt eu. Despre mare, despre pescăruși, despre melancolie și nostalgii, despre iubiri infinite, despre scoici și nisip, despre diguri, despre sinceritate, despre curajul asumării, despre magia gestului uman și magie in general.“

cap aurora nou

Minionette a lansat noua colecție. Creațiile au un design geometric, dual și nonconformist, toate bijuteriile fiind “see-through”. O să descoperi printre acestea inele cu un design discontinuu, cercei asimetrici și alte elemente ieșite din tipare.

De la verde-venin la roz-barbie: puternicele culori neon revin în trend. Designerii îmbracă manechinele în nuanțe stridente de marker fosforescent și pun în valoare acest trend versatil prin nenumărate variații. Combină și asortează stilurile cu o doză de extravaganță. Papucii de plajă, pantofii sport sau sandalele cu detalii luminoase creează lookuri inconfundabil de expresive atunci când sunt asortate cu sacouri business, ținute sport sau outfituri one-piece – toate sunt de găsit la Humanic.

adidas anunță Run For The Oceans 2019, următorul capitol al luptei împotriva poluării cu plastic a oceanelor. Prin Run For The Oceans, adidas oferă sprijin sporit programului Parley Ocean School. În 2019, adidas accelerează ritmul schimbării. Pentru gama Parley 2019, compania va produce un număr record de 11 milioane de perechi de pantofi folosind deșeuri de plastic marin prelucrate. Campania din acest an va uni mai mulți alergători în mai multe locații decât oricând, care vor alerga pentru oceane, cu obiectivul de a strânge cei 1,5 milioane de dolari. Pentru fiecare kilometru alergat între 8 și 16 iunie, adidas va dona 1 dolar programelor Parley Ocean School, fiecare dolar urmând să fie folosit în următoarea fază a parteneriatului prin dezvoltarea și lansarea platformei tinerilor activiști Parley.

adidas

Băneasa Shopping City continuă seria de evenimente Băneasa Xclusive cu cocktailul prilejuit de prezența exclusivă a brandului V:PM în portofoliul Victoria Gallery! Brandul V:PM (Five PM) propune o formă contemporană de evening wear și a devenit rapid de la lansare o alegere a multor vedete pentru evenimentele de pe covorul roșu.

Tezyo te pregătește de vară. În magazinele Tezyo vei găsi o colecție de pantofi care cuprinde sandale, sneakerși și nu numai, cu modele care te inspiră și care îți evidențiază întreaga ținută!

În această vară, Marks & Spencer este o oază de inspirație! Vino în întâmpinarea soarelui și umple-ți valiza cu țesături lejere, culori vibrante și accesorii care îți vor completa cu brio ținutele. 

Handbag Designer 101 și-a anunțat finaliștii pentru cea de-a XIII-a ediție a Independent Handbag Designer Awards, ce va avea loc pe 12 iunie, la School of Visual Arts Theatre, la New York. 40 de finaliști au fost selectați din aproape 2.000 de înscrieri trimise de pe 5 continente, respective 28 de țări. Brandul românesc de accesorii, Atribut, reprezentat de Florina Sirman, a fost nominalizat la categoria The COTERIE Best Handbag in Overall Style and Design, ce premiază cea mai bună execuție la nivel de stil și design.

atribut nou