Fashion News: Tot ce e nou și cool zilele acestea

noutati fashion

A sosit iar acel moment în care ne reorganizăm agendele pentru perioada următoare, cu evenimente, colecții noi de neratat și campanii numai bune de bifat pe liste cu „văzut“. 

H&M anunță colaborarea cu Netflix și Stranger Things, serialul fenomen al momentului, al cărui nou sezon se va lansa în această vară. Colecția capsulă este centrată în jurul piscinei comunității din Hawkins și dezvăluie o serie de piese vestimentare, costume de baie și accesorii, atât pentru femei cât și pentru bărbați, toate inspirate din Stranger Things. Va fi disponibilă în magazinele din întreaga lume, cât și online pe hm.com, începând cu 23 Mai 2019.

Bijuteriile din colecția Teilor Secret Garden sunt lucrate manual și încrustate cu cele mai frumoase pietre prețioase, provenite din cele mai exotice colțuri ale lumii. Fiecare bijuterie este din aur, iar pietrele prețioase sunt alese cu grijă, în funcție de vibrația culorii. Descoperă un microunivers capturat în linii minuțios redate, inspirat de paradisuri naturale, o sărbătoare a naturii în ipostaze expresive, desenate în metale pretioase și sute de nestemate precum diamantele negre, safirele, turcoazurile sau rubinele. Volumele ample, culorile puternice și simetriile perfecte sau viață unor accesorii atemporale, ce par că se află la hotarul dintre fantezie și realitate.

Joie de Vivre este numele colecției Meli Melo Paris de primăvară-vară 2019, concepută asemeni unui joc diafan într-o lume magică, ce dezvaluie o selecție de piese vestimentare și accesorii în nuanțe delicate și texturi de mătase sau cu accente organice. Una dintre temele Joie de Vivre este Boho Chic, o constantă a colecțiilor Meli Melo Paris, în care bluzele oversized brodate, de in și bumbac, sunt insoțite de coliere la baza gâtului sau delicate, lungi, și de brățări argintii și arămii. Împreună, acestea alcătuiesc ținute lejere ce trezesc dorința unei plimbări cu picioarele goale prin nisip, pe plajă, ca o evadare în vacanță, la malul mării.

meli melo

Sărbătorește legăturile eterne ale familiei cu noua Serie Uniți prin iubire de la Pandora. Versatile și inedite, noile bijuterii finisate manual sunt inspirate din simbolurile emblematice ale dragostei dintre membri familiei și din puterea nemărginită a mamelor. Design-ul unic, meșteșugul detaliat al bijutierilor noștri talentați, pasiunea pentru exprimarea liberă a sentimentelor și aprecierea pentru dragostea maternă au stat la baza creării unui nou simbol clasic Pandora: mult îndrăgita formă a inimii este reinterpretată și combinată cu forma nodului iubirii și a infinitului.

pandora noutatiIKEA te invită să dormi mai mult și mai bine. Nu, nu la evenimentul despre care îți povestim în această invitație, însă îți dorim să ai parte de un somn de calitate în fiecare noapte. La ediția Romanian Design Week de anul acesta, IKEA te provoacă să ‘disconnect to connect’ printr-o expoziție senzorială dedicată importanței somnului. Vino să explorezi (și să documentezi pe Instagram) etapele somnului, de la momentul în care încerci să adormi, până la momentul în care te trezești. După ce te întorci din călătoria în lumea viselor, IKEA te invită să te umpli de energie și culoare. Descoperă în premieră colecția limitată de covoare IKEA ART EVENT 2019 – opt covoare create de designeri și artiști cunoscuți din toată lumea, prin care IKEA aduce arta acasă.

ikea

Cel mai emblematic, cel mai căutat, cel mai popular și cel mai purtat item în ultimii 146 de ani este modelul de jeans Levi’s® 501®. În anul 1847, Levi Strauss a emigrat în Statele Unite, iar în 1853 când s-a declanșat goana după aur în California, a decis să se mute în San Francisco. Acolo a început o afacere în industria textilă, iar în anul 1873 a creat unul dintre cele mai iconice articole vestimentare din toate timpurile – modelul de jeans 501®. Fiind realizat înainte de existența fermoarului, nasturele button fly reprezintă elementul semnătură al Levi’s® 501®, un detaliu cheie ce definește acest model de jeans ce oferă mixul perfect dintre funcționalitate și stil. În fiecare an pe data de 20 mai, Levi’s® sărbătorește ziua de naștere a primului model de jeans, Levi’s® 501®, care anul acesta împlinește 146 de ani! Levi’s® începe sărbătoarea mai devreme prin colaborarea cu nimeni alta decât Hailey Bieber. “Hailey întruchipează acea auto-exprimare autentică și optimistă ce reprezintă foarte bine modelul de jeans Levi’s® 501®.”, declară Jennifer Sey, Chief Marketing Officer Global Brands, Levi Strauss &Co. 

Accentele moderne see-through precum curelele sau tocurile transparente reprezintă elementele-cheie ce dau personalitate pantofilor cu toc, celor cu talpă joasă, papucilor de casă și sandalelor. Indiferent că vorbim de o transparență perfectă sau de un finish holografic în stilul Barbarella, încălțările de la Humanic cu accente translucide creează aparența unor picioare mai lungi, iar pielea lăsată la vedere creează un aer sexy și cochet. Pentru un efect mai puternic, se recomandă și utilizarea unor accesorii cu accente transparente, precum poșete, genți-plic sau genți de tip XXL-Shopper.

Plănuiești următoarea vacanță? Marks & Spencer este oaza ta de inspirație în această vară. Vino în întâmpinarea soarelui și umple-ți valiza cu țesături lejere, culori vibrante și accesorii care îți vor scoate în evidență ținuta! Toate produsele sunt disponibile în magazinele Mark & Spencer din București începând cu luna mai.

Cea mai recentă colecție Reserved conține o mulțime de costume de baie în diferite stiluri. Vedeta sezonului este costumul de baie întreg, într-o versiune reinterpretată – extrem de feminin, sexy și deloc plictisitor. Detaliile sunt în centrul atenției în sezonul cald: modele cu spatele gol, o tăietură care alungește piciorul sau inserții statement care atrag atenția asupra gâtului. Fani ai costumelor de baie din două piese, nu vă temeți! Există o multitudine de modele și pentru voi. Și în acest caz, alegerea nu va fi ușoară. În plus față de sutienele adânci, foarte potrivite pentru un bronz perfect, au fost create și topuri care pot fi purtate nu numai pe plajă, dar și în combinații cu pantaloni scurți cu talie înaltă sau costume cu aplicații de bijuterii. Opțiunile pentru bikini sunt la fel de numeroase – modele cu talie înaltă, bikini cutați și modele create special să alungească piciorul.