Fashion News: Tot ce e nou și cool zilele acestea

Săptămâna aceasta avem noutăți de tot felul, care să te facă să treci noi locații pe listele de shopping și să-ți updatezi agenda. Așadar, pachetul cu noutăți e plin și gata să fie descoperit.

Sărbătorește legăturile eterne ale familiei cu noua Serie Uniți prin iubire de la Pandora. Versatile și inedite, noile bijuterii finisate manual sunt inspirate din simbolurile emblematice ale dragostei dintre membri familiei și din puterea nemărginită a mamelor. Design-ul unic, meșteșugul detaliat al bijutierilor noștri talentați, pasiunea pentru exprimarea liberă a sentimentelor și aprecierea pentru dragostea maternă au stat la baza creării unui nou simbol clasic Pandora: mult îndrăgita formă a inimii este reinterpretată și combinată cu forma nodului iubirii și a infinitului.

Revista COS a evoluat într-un format exclusiv digital bi-anual și a fost lansată online în această săptămână. Întregul număr al revistei COS explorează tema luminii, ca punctul de plecare al tuturor lucrurilor.

Coordonatele unei primăveri italiene? Atmosferă dolce vita: zile cu soare, muzică, energie, invitați speciali, cocktailuri, înghețată și gustări mediteraneene. Și o noua colecție de primăvară-vară 2019 marca Stefanel care introduce o serie vestimentară inspirată din anii ’30, aducând un omagiu perioadei revoluției îmbrăcămintei din tricot, când inovația, designul și manufactura și-au dat întâlnire. În noua colecție, detalii stilistice delicate rescriu codurile unei feminități grațioase și fluide, spunând o nouă poveste despre confort sofisticat. În același timp, noua colecția se regăsește în câteva linii clare, care prind viață cu ajutorul unui dinamism contemporan în care eleganța și stilul casual ajung la un numitor comun. 

Model, prietenă sau fashion icon: data de 12 mai este ziua dedicată mamei-Superhero. Încă din copilărie, mamele ne-au inspirat, influențându-ne stilul vestimentar de zi cu zi. „Mothers Friendship Day“, această sărbătoare specială datează din 1865 și își are originea în Statele Unite ale Americii. Sandalele și accesoriile vizează combinații de roșu aprins cu portocaliu și nuanțe magenta, oferind astfel un omagiu binemeritat elementelor de stil împrumutate de la mama. Iar dacă ne gândim la melodia lui Tom Jones “She’s a Lady“, versurile spun totul despre doamnele noastre de acasă.

Yamamay lansează colecția de vară ce pune accent pe confort și sustenabilitate. În acord cu tendința tot mai accentuată de a promova conceptul de „sustainable fashion”, brandul Yamamy lansează campania #SaveTheOcean, ce are ca scop conservarea mediului marin, asigurând în acest fel un viitor mai bun următoarelor generații. Piesa vedetă a colecției de vară Yamamay 2019 este sutienul din dantelă „Ocean Reef”, croit din fibre reciclabile, tocmai pentru a marca grija brandului Yamamay pentru conservarea mediului.

Cu aceeași dragoste pentru artă și bijuterii ce sunt mici capodopere în sine, FREYWILLE a inaugurat zilele trecute un nou spațiu pentru îndrăgostiții de frumos. O nouă casă pentru prețioasele sale bijuterii realizate manual, în Viena, de către experți în arta emailării, mângâiate de culori unice ce le conferă o strălucire aparte. După 10 ani de la deschiderea primului magazin în România, cele mai noi colectii cu piese unice în care arta și prețiozitatea se contopesc în mod firesc pot fi găsite în cel mai nou magazin de pe Calea Victoriei.

Băneasa Xclusive este un nou concept Băneasa Shopping City care își propune să aducă împreună toate exclusivitățile oferite de Băneasa Shopping City, reunind lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă în premieră, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping. Seria de evenimente din conceptul Băneasa Xclusive a continuat cu noua colecție TommyXZendaya de la Tommy Hilfiger, creată în colaborare cu actrița americană Zendaya, disponibilă în premieră în România la Băneasa Shopping City! Prima colecție TommyXZendaya este o celebrare a femeii puternice, emblematice pentru anii ‘70, spunând totodată povestea prezentării de modă Battle of Versailles ce a avut loc în acea vreme și declarația autentică făcută de modelele americane care au urcat pe podium.