Fashion News: Tot ce e nou și cool în această lună

noutati

Iată că traista cu noutăți s-a umplut din nou cu lansări, colecții noi-nouțe și proiecte cât se poate de cool. Am făcut mai jos o selecție a evenimentelor care merită atenția ta și pe care le poți trece deja în agendă.

În luna octombrie, Marks & Spencer pune la dispoziția clientelor serviciul BraFit prin care acestea pot primi consiliere specializată în alegerea sutienului potrivit. De ce este nevoie de un asemenea serviciu? Confortul este prioritar atunci când vine vorba de alegerea unui sutien, dar la fel de importante sunt susținerea pe care o oferă și felul în care arată prin haine. În luna octombrie, cu fiecare sutien achiziționat din magazinele Marks & Spencer, indiferent de model, vei contribui la donația care va merge în conturile asociației Amazonia. În plus, dacă achiziționezi două sutiene vei primi o reducere de 50% pentru cel de-al doilea.

M&S

UNVEIL este un proiect de talent development inițiat de Rosumovi, care se va desfășura în următoarele 6 luni, între 17 octombrie 2018 și 15 martie 2019. Proiectul își propune să promoveze tineri artiști români, până în 35 de ani, care activează în arte vizuale, dans contemporan și new media, oferindu-le expunere către publicul larg și către potențiali cumpărători de artă. Rosumovi propune dezvoltarea unui eveniment construit în jurul respectivelor lucrări și promovarea artistului prin canalele proprii de comunicare.

Boggi Milano a lansat colecția de toamnă-iarnă 2018-2019 și punctele forte ale brandului pentru bărbați fondat în 1939 și renumit pentru excelența în croitorie și materialele de înaltă calitate. Colecția, disponibilă deja în magazinul Boggi Milano din Băneasa Shopping City, a fost inspirată de stilul cotidian al bărbatului contemporan, inteligent și sofisticat, care dorește să își păstreze aspectul relaxat, în același timp fiind la curent cu cerințele prezentului. Fie că vorbim de jachete, pulovere pe gât și la baza gâtului sau pantaloni cu șiret, fiecare articol din colecție a atins niveluri ale designului fără precedent.

boggi

Tommy Hilfiger anuntă că actrița Zendaya, care recent a debutat în blockbuster-ul Spider-Man: Homecoming and The Greatest Showman, o să fie noul ambasador global TOMMY HILFIGER Womenswear și o să apară în campania globală integrată a brandului din primăvara anului 2019. Reflectând angajamentul strategic continuu al companiei de a-și extinde colecțiile pentru femei la nivel global, Zendaya va colabora cu designerul american pentru a crea colecția capsulă TommyXZendaya.

Zendaya & Tommy Hilfiger

IONA, brandul de bijuterii din aur fabricate în România lansează magazinului online, cu colecții care spun povestea simbolurilor din cultură românească și cea universală. Bijuteriile IONA sunt creațiile designerilor de produs și ale maeștrilor bijutieri din România. Sunt lucrate în aur de 14K galben, alb și roz și sunt grupate în 3 colecții stand-alone denumite sugestiv, urmând semnificația pieselor incluse: The Nature, Urban Goddess, Azteca și o capsulă numită Black Label. Design-ul produselor este unul minimalist, cu linii foarte fine.

IONA
Noile colecții pentru toamna-iarnă a peste 15 branduri de încălțăminte și accesorii au „invadat“ magazinele Humanic și te așteaptă să le descoperi. Iar asta nu este singură noutate! Pe 11 octombrie, Humanic a deschis cel de-al 10-lea magazin din România, în Shopping  City Timișoara, care respectă standardele de calitate caracteristice brandului, gândite în detaliu, pentru a transforma fiecare vizită într-o experiență completă. 

humanic
După succesul primei ediții, organizatorii târgului FASHION ME revin cu STUDY ÎN ARTS, o a două ediție care pune accent atât pe oferta educațională din domenii că modă și design, cât și luxury, marketing sau business, reunind unele dintre cele mai renumite licee și universități din lume. Pe 24 noiembrie, 
STUDY ÎN ARTS aduce față în față profesioniștii și reprezentanții celor mai importante școli din lumea vibrantă a artei și a business-ului, cu elevii, studenții și persoanele pasionate de aceste domenii, facilitându-le tinerilor interacțiunea cu experți renumiți la nivel internațional.

Brandul Yamamay a lansat modele de sutiene recomandate femeilor care suferă de cancer la sân, iar în următoarea perioadă va demara campania PINK IS LIFE, în parteneriat cu LILT (Liga Italiană de Lupta Împotriva Cancerului). Obiectivul acestei campanii este să evidențieze importanța efectuarii verificărilor, mamografiilor și scanarilor anuale, întrucât pot ajuta la detectarea în timp util a acestei boli.  

AMAZING Friday este conceptul sub care brandul danez de bijuterii AMAZING Jewelry a organizat, la un an de la lansarea în România, un adevărat maraton de evenimente într-unul dintre magazinele sale din Bucuresti.

La eveniment a fost prezent și Jesper Nielsen, fondatorul AMAZING Jewelry, care a anunțat cu această ocazie completarea portofoliului brandului. Lansat în 2016 cu bijuterii din argint 925 rodiat și argint placat cu aur de 18 k, AMAZING Jewelry se laudă acum și cu Luxury Collection, bijuterii din aur de 14 și 18 k cu pietre prețioase , disponibile acum si in Romania.Pe bază de comandă pot fi achiziționate și bijuterii cu diamante unicat, cu tăieturi complexe și forme variate.