Fashion News: Tot ce e nou și cool în această lună

noutati octombrie

Ca în fiecare lună, facem o mică „adunare“ a lansărilor și a evenimentelor cool numai bune de trecut în agendă. Ce e nou și merită bifat cu văzut zilele acestea? Avem lansări de colecții noi, o aniversare specială și campanii care îți vor face poftă de ieșit la shopping.

AMAZING Jewelry, brandul danez fondat în 2016, a împlinit în septembrie un an de la deschiderea primului magazin în România, cel din Promenada Mall, urmat la scurt timp de cele din București Mall și Iulius Mall Timisoara și de lansarea site-ului www.amazing-jewelry.ro. Prin designul young și versatilitatea lor, bijuteriile din argint 925 rodiat sau argint placat cu aur de 18K, simple sau cu inserții de pietre prețioase, finisate manual, au reușit să-i cucerească și pe pasionații de fashion din România.

amazing jewelry

Noua colecție CHANEL eyewear promite să-ți facă iarna mai ușor de suportat și să-i dea un glam touch binevenit. Ramele ochelarilor vin în trei forme diferite, pătrat, dreptunghi XL și o formă pilot androgină, iar paleta de culori îi face perfecți pentru sezonul rece – roz, gri –, iar dacă preferi varianta mai safe – transparenți. Dacă e ceva la această colecție care ți se pare cunscut, trebuie să știi că sursa de inspirație stă în formele sticlelor de parfum ale casei.

chanel

Între 7 și 23 septembrie, unele dintre cele mai renumite branduri de fashion doresc să le prezinte iubitorilor de modă articolele „hot“ ale toamnei printr-o semnalizare specială, în cel mai mare mall din România. În acest fel, la AFI Cotroceni, clienții care pornesc în căutarea etichetelor Hot Label pot câștiga un AFI Gift Card pentru a-și achiziționa produsele preferate din acest sezon. O parte dintre articolele care alcătuiesc noua colecție de toamnă va purta timp de două săptămâni eticheta specială de „HOT LABEL“, marcând piesele-cheie care nu trebuie să lipsească din ținutele acestui sezon.

AFI Cotroceni

Bijuterii PANDORA din colecţia pentru toamnă-iarnă 2018-2019 îmbină armonios elemente „regale“ şi un strop de magie, pentru a ilustra opulenţa curentului renascentist. Seria Poveşti Regale marchează începutul unei călătorii artistice pe tărâmuri de basm. Noua colecţie extravagantă rescrie istoria designului de bijuterii cu pietre minunate şi metale preţioase atent lucrate, experimentând noi metode ale artei bijutierilor, pentru a readuce splendoarea acelei perioade.

pandora

Colecția TEZYO pentru toamnă-iarnă 2018-2019 vine cu cei mai cool pantofi, botine, cizme care-ți vor accesoriza garderoba în acest sezon. Având o colecție multi brand de încălțăminte, Tezyo îți propune o varietate generoasă de modele. Fie că urmezi îndeaproape tendințele sau preferi piesele timeless, noua colecție TEZYO promite să-ți răspundă cerințelor.

tezyo

În urma prezentării Soma – colecția capsulă seasonless pentru bărbați – la Pitti Uomo, în colaborare cu coregraful Wayne McGregor, COS a lansat online cele 17 itemuri esențiale,  începând cu 6 septembrie, pe toate site-urile de comerț electronic ale COS din Europa, SUA și Coreea de Sud.

cos

Actrița poloneză Joanna Kulig și una dintre cele mai cunoscute influencers de origine franceză, Jeanne Damas, împreună pe scenă. Această combinație interesantă este prezentată tuturor iubitorilor de modă și de film în noua campanie toamnă-iarnă Reserved numită „I Can Boogie”. Aerul retro revine în noua campanie Reserved „I Can Boogie” și este exact acea dispoziție care inspiră actrițele principale: Joanna Kulig și Jeanne Damas. Ambele simbolizează eleganța și senzualitatea atemporală ce aduc aminte de vedetele de la Hollywood din anii 1960 sau 1970, dar cu un mic artificiu.

reserved