Fashion de acasă: Vedetele internaționale în izolare 

Vedetele internaționale sunt în izolare, cu ușile închise, dar cu dressingul deschis și gata de împărtășit cu fanii outfiturile lor de casă!

Vedetele internaționale au înțeles importanța statului acasă în această perioadă și își încurajează totți fanii să le urmeze exemplul. Iar a propos de stat acasă, ați avut vreodată curiozitatea de a ști ce fac celebrtitățile atunci când nu le vede nimeni? 

Noi ne-am pus această problemă și, cu puțin ajutor din partea rețelelor de socializare, am aflat, nu chiar ce fac, dar cum arată, cu siguranță! Iar piesa-cheie a momentului pare să fie tricoul over-sized, pijamalele sau… 

Gal Gadot

Papucii pufoși leopard print. Cel puțin frumoasa Gal Gadot a apelat la acest item statement, pus în valoare de piesele negre care par extrem de confortabile. 

Elizabeth Banks

Tot spre leopard print s-a orientat și Elizabeth Banks, care a ales un look extrem de burghez, format dintr-o pereche de pijamale, un turban lila (simplu, dintr-un prosop) și o pereche de ochelari cu rame groase negre. A.. și să nu uităm, un Martini oranj care să corespundă nuanțelor componente ale imprimeului. 

Kim Kardashian West

Așa cum probabil că te aștepți deja, nici Kim Kardashian nu a renunțat la glam. Ne transmite pupici din dressingul ei. Pupici nude, pentru că makeup-ul ei este, desigur, on point!

Fashion de acasă: Vedetele internaționale în izolare 
Vanessa Hudgens

Nici Vanessa Hudgens nu s-a lăsat mai prejps și a optat pentru un look casual, cu un eyeliner fin albastru, în perfect echilibru cu tricoul și cu pereche de jeans. Cât despre șosete, de aici provine spiritul ludic al artistei. 

Sophia Thomalla

Sophia Thomalla a mizat pe un look tomboy, compus dintr-un tricou roșu aprins și o pereche de bermude la fel de lejere. 

Ashley Tisdale
Drew Barrymore

Iar dacă e să vobim despre lejer, Ashley Tisdale și Drew Barrymore au ales lookuri no-makeup și piese extrem extrem de comode. Barrymore și-a completat ținuta cu o mănușă de unică folosință. Relaxat și safe, dacă vedetele internaționale pot, putem și noi! 

Foto: Hepta