Fashion de acasă – 3 ținute pentru 3 activități diferite 

Am văzut deja care este importanța unei stări bune în perioada de izolare și cum ne pot ajuta hainele să atingem un vibe cât mai bun. Așa că, astăzi, îți propunem 3 ținute pentru 3 activități diferite, pe care sigur le întreprinzi zilele acestea. 

Business e-meeting

Cămașă Reserved, jeans Levi’s, ochelari Tommy Hilfiger (Optiblu), talisman Pandora, pantofi Chanel

Pentru ședințele și discuțiile online legate de serviciu, trebuie în continuare să adopți o ținută serioasă, business, așa cum ai fi făcut-o în mod obișnuit. Pe lângă faptul că va atrage respectul și admirația colaboratorilor și a șefilor, vei vedea că noul stil de viață devine mult mai tolerabil dacă urmezi cursul lucrurilor din toate punctele de vedere. Îți propunem să abordezi un outfit comod, dar chic, compus dintr-o cămașă albă și o fustă-creion sau o pereche de pantaloni într-o nuanță caldă. Noi am optat pentru o nuanță apropiată de cea a muștarului, dar poți miza și pe o piesă bleumarin. Îți amintești discuția despre culori? Acum este momentul să pui în aplicare câteva dintre acele teorii. Include un mic element ludic, cum ar fi un pandantiv sau un talisman cu un simbol precum soarele. Detaliile contează mai mult ca oricând!

Party/date virtual

Accesoriu de cap, bluză și brățară H&M Conscious Exclusive, pantofi The 5th Element, pantaloni Topshop

Ok. Știm că e important să ne vedem de carieră în perioada asta, mulți dintre noi am început chiar să dezvoltăm ariile urmând cursuri online sau punând la cale strategii care să ne ajute să menținem, dacă nu chiar să creștem business-ul. Dar, să fim serioși, a little party killed nobody! Iar distracția nu e distracție fără un outfit de senzație! Scoate din garderobă acele piese cu paiete care au făcut furori prin oraș și îndrăznește chiar să experimentezi cu noi accesorii. Creativitatea manifestată acum poate fi ghidul unei mici schimbări îndrăznețe a stilului tău. Ce zici de un turban sau de un accesoriu de cap improvizat? Nu-i așa că arată foarte cool? Și nu te sfii, dacă ai o întâlnire cu prietenii sau, de ce nu, un date virtual, îndrăznește să afișezi o ținută glam, dar comfy!

O seară numai și numai pentru tine

Cercei Chopard, pantofi Uterque, kimono Marks&Spencer

Cum arată o seară pe care ți-o dedici numai și numai ție? Un preparat delicios savurat la un film clasic sau poate în timpul unui spectacol pus la dispoziție de Bolshoi Theatre sau de Opera din Paris? Multe instituții transmit live cele mai frumoase spectacole din reprtoriu, așa că așează-te confortabil pe canapeaua ta și bucură-te de ele, nu înainte de a compune un look boem, cu mici accente prețioase, care te va face să te simți dacă nu chiar în sala de spectacol, măcar într-oun cadru cu o atmosferă aparte. Un kimono sau un halat din mătase acompaniat de o pereche de cercei-candelabru poate, împodobit cu cristale, va asigura acest mood. 

* Aproape toate produsele din articol pot fi găsite pe shopurile online ale brandurilor. 

Foto: PR