FASHION AGENDA: IT GIRLS 20+

fashion agenda it girls

Continuăm seria de IT Girls inspiraţionale – de data aceasta cu cinci dintre fetele cool de pe Instagram zilele acestea: Courtney Trop, surorile Reese & Molly Blutstein, Linda Tol şi Jeanne Damas.

Jeanne Damas

jeanne damas

The ultimate french girl atunci când vine vorba despre stil, Jean Damas este actriță, influencer și antreprenor. E responsabilă pentru brandul Rouge, care în 2019 a deschis și primul flagship store în Paris, împreună cu restaurantul Chez Jeanne. A colaborat cu branduri precum Gucci, Roger Vivier, Isabel Marant, Mango etc. Vogue Paris a spus despre Jeanne că e exemplul perfect de franțuzoaică. Parcurgându-i feed-ul de Instagram, unde are 1,2 milioane de followers, te duci cu gândul la Jane Birkin, François Hardy și la esența stilului parizian pe care Jeanne Damas se încăpățânează să-l mențină fresh.

Reese Blutstein @double3xposure & Molly Blutstein @accidentalinfluencer

it girls

Reese și Molly sunt două surori gemene născute în Atlanta, Georgia. Și în cazul lor traseul a început pe Instagram, mai exact în 2015, când Reese a creat contul @double3xposure, unde a început să posteze imagini cu outfiturile ei și ale surorii sale. Acum au peste 280K de followers, campanii pentru branduri precum Proenza Schouler și Gucci, apariții în Vogue, Elle, W și participă sezon după sezon la Fashion Week-uri.

Courtney Trop @alwaysjudging

it girls

Bold, goth-punk, actual – cam așa am descrie, pe scurt, stilul lui Courtney Trop. Este una dintre fetele cool de pe Instagram, al cărei cont îl pui bine la păstrat pentru inspirație și-l vizitezi des, pentru că @ alwaysjudging este foarte activă pe Social Media. E responsablă și de blogul alwaysjudging. com, unde găsești un jurnal al ținutelor ei zilnice, al produselor de make-up pe care le folosește și unde-i poți asculta piesele favorite – este, practic, un mic univers virtual pe care-l construiește cu conștiinciozitate încă din 2013.

Linda Tol

linda tol

Înainte de a-și lansa platforma lindatol.com, în 2013, Linda Tol era familiarizată deja cu joburi precum fashion PR, stilist, trendwatcher, iar prezența la Săptămânile Modei i-a hașurat, practic, traseul de influencer & street style muse. A colaborat cu branduri precum L’Oréal Paris, Tommy Hilfiger, H&M și a apărut în mai toate revistele glossy internaționale. Semnează materiale în Glamour Italia și Glamour Olanda și ține un jurnal de stil și de must see & do din locurile pe care le vizitează. Însă stilul ei androgin, classic with a twist, cu accente minimaliste este, de fapt, motivul pentru care o păstrăm pe listele noastre de to watch sezon după sezon.