Farmacistul tău personal

sensiblu

Nu-i aşa că lucrurile ar fi mult mai simple dacă ai avea un farmacist personal? Din dorinţa de a veni în sprijinul nostru într-un mod cât mai practic, Sensiblu lansează noua aplicaţie cu acelaşi nume. Odată downloadată în telefonul tău, aceasta te va informa la ce farmacie Sensiblu găseşti medicamentele de care ai nevoie, te va îndruma spre cea mai apropiată farmacie deschisă şi îţi va spune ce spital sau clinică se află în vecinătatea ta. În plus, indiferent de unde te afli, aplicaţia Sensiblu te va ajuta să găseşti traseul potrivit pentru tine, fie că te deplasezi cu maşina sau pe jos.

Accesând aplicaţia Sensiblu, vei fi la curent cu toate noutăţile şi ofertele lunare disponibile în farmacii. Şi tot prin intermediul aplicaţiei, vei putea solicita sau activa cardul de fidelitate Sensiblu profitând din plin de toate avantajele acestuia. Iar dacă ai mesaje sau reclamaţii, app-ul permite ca acestea să fie soluţionate într-un timp cât mai scurt.

Personal, ceea ce mi s-a părut cu adevărat uimitor şi extrem de util este că farmacistul tău personal îți spune cum să acorzi primul ajutor în caz de urgență.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play. Un singur click şi beneficiezi de nenumărate beneficii. Vei găsi rapid locaţiile Sensiblu din apropierea şi vei fi la curent cu punctele de pe cardul Sensiblu şi cu toate noutăţile. Astfel, te vei organiza mult mai bine, direct de pe mobil şi vei câştiga timp pentru tine.

O parte din echipa A List Magazine a fost live, pe Facebook, unde a discutat despre toate avantajele acestei aplicații Sensiblu. Click aici pentru a vedea video.