Fără cafea, alcool, doar 1400 de calorii pe zi și mult sport – Rețeta prin care Jennifer Lopez se menține într-o formă de invidiat la 51 de ani

jlo reteta

Cu fiecare apariție, Jennifer Lopez pare că întinerește. Vedeta va împlini 52 de ani la vară și nu încetează să ne surprindă cu aspectul ei fresh, tonifiat. Vedeta face eforturi mari să se mențină fit și urmează un regim alimentar destul de dur, cu restricții calorice, face sport zilnic, doarme suficient și își îngrijește pielea cu atenție, fără expuneri îndelungate la soare. Jennifer Lopez a exclus alcoolul și cafeina din dietă și altrenează regimul vegan cu cel omnivor.

Jennifer Lopez împărteșește des cu fanii ei crâmpeie din sesiunile ei de sport, pe care le execute mai ales dimineața, când dă cel mai mare randament. În plus, silueta ei beneficiază și de ședințele de coregrafie.

JLo colaborează cu diverși antrenori de fitness, în funcție de orașul în care se află. Când e la New York, JLo se antrenează cu David Kirsch, iar când e la Los Angeles, cu celebra Tracy Anderson. Amândoi îmi oferă un echilibru. ”Au abordări total diferite și îmi place schimbarea pe care o resimte corpul meu de la altrenanața tipurilor de antrenament”, a spus vedeta.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Antrenorul David Kirsch a dezvăluit câteva dintre exercițiile concepute pentru clienta lui: Lucrăm întotdeauna întreg corpul. Îi plac antrenamentele intense, variate. Vizăm modelarea și tonifierea corpului și menținerea acelor forme cu care a binecuvântat-o Dumnezeu. Face antrenamente de circuit, flotări, abdomen, burpess, kickboxing…”

Jennifer Lopez este adepta conceptului că abdomenul se face în bucătărie și are grijă să aibă o alimentație curată, din surse organice, cu proteine de calitate și plină de nutrienți. Astfel, micul dejun constă din lapte de quinoa cu cacao. JLo povestește că nu mai bea cafea de ani de zile.  De asemenea, a exclus total zahărul și carbohidrații din alimentație.

Prânzul este unul modest, format din salate cu kale, semințe de dovleac prăjite, brânză, ceapă și un strop de ulei de măsline. JLo a povestit cum reușit să scape de greutatea în plus de după sarcina cu gemeni cu ajutorul alimentației vegane.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

La cină, JLo mănâncă un piept de pui fără piele la grătar, varză de Bruxelles sotată și cartofi dulci copți, cu sare.

Ca gustări, vedeta preferă fructele și legumele proaspete. Într-un regim sănătos, hidratarea este foarte importantă, iar vedeta bea multă apă, mai ales înainte de antrenamente, pentru a avea mai multă rezistență.

Una dintre armele lui JLo împotriva procesului de îmbătrânire este somnul. ”Ador să dorm câte 9-10 ore, dar nu reușesc mereu, totuși e obligatoriu să dorm cel puțin sapte ore. Dacă nu dorm suficient, nu mă simt bine, am o stare de iritabilitate.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

În ceea ce privește rutina de îngrijire a pielii, vedeta menționează că își spală temeinic tenul după fiecare antrenamnet, apoi aplică o cremă hidratantă și cremă de protecție solară și neapărat cremă de ochi. ”Rareori mă expun direct la soare și mereu aplic cremă de protecție, de aceea pielea mea arată bine. Nu beau alcool, nu fumez și nu beau cafea, aceste elemente îți distrug pielea odată cu inaintarea în vârstă”, adaugă vedeta.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle