Familia Obama își petrece vacanța în sudul Franței

barack obama

Barack Obama, fostul președinte al Statelor Unite, își petrece vacanța în Sudul Franței alături de familie. Barack Obama, soția lui, Michelle și cele două fiice, Malia și Sasha, au fost văzuți luând cina la restaurantul La Mirande din Avignon, cotat cu stele Michelin. Fosta familie prezidențială a sosit în Franța cu un avion privat și s-a bucurat de obiectivele turistice pe care le oferă zona, cum ar fi Palatul Papilor, cea mai mare clădire gotică din lume, clădită în 1300. Programul a mai inclus și o vizită la o podgorie și degustarea de vinuri specifice zonei provensale.

malia sasha obama

Malia și Sasha Obama

Barack și Michelle Obama se bucură de un venit substanțial după ce președintele și-a încheiat cele două mandate la Casa Albă, iar banii vin din pensia pe care o primește Barack Obama, de 200 000 de dolari pe an, jumătate din salariul de președinte.

barack obama

În plus, Michelle Obama a câștigat milioane bune în urma publicării cărții sale, ”Becoming” și, recent, familia Obama a încheiat un contract cu Netflix, care urmează să le mai aducă sume substanțiale în cont. De asemenea, ex-președintele Obama solicită un onorariu de aproximativ 400 000 de dolari pe o apariție și un discurs public, la diverse evenimente.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle