Exuberanța culorilor

FotorCreated

Pornit din pasiunea pentru creaţie şi imaginaţia a două tinere absolvente a Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, Laura Bonciu şi Patricia Adăscăliţei, Spoff este un proiect care îşi propune să depăşească graniţele unui brand de haine, promovând o abordare jucăuşă şi flexibilă a vestimentaţiei, care încurajează şi permite noi abordări de stil şi abateri de la obişnuit, clasic şi tradiţional.

„Suntem primele din România care își asumă un design care porneşte din zona sport, dar care este potrivit pentru orice moment al zilei, care nu neagă feminitatea şi atributele femeii, dar care îi creează o garderobă potrivită stilului de viaţă contemporan”, povestesc Laura Bonciu şi Patricia Adăscăliţei despre proiectul lor.

FotorCreated2

Soft Power, prima colecţie semnată Spoff, se axează pe elemente rotunde şi creează un mix modern de materiale naturale cu cele din neopren sau PVC transparent. Cele 27 de piese se remarcă printr-un design simplu şi minimalist care vorbeşte despre personalitatea celor care le poartă. În centrul colecţiei se află clasica „ittle black dress” care este reinterpretată prin materialul folosit şi accesoriile care îi sunt alăturate, precum vesta transparentă din PVC cu inserţii de pietre supradimensionate şi paiete.

Colecţia Spoff primăvară/vară 2016 este disponibilă în Band of Creators Designers’ Store şi online.

Foto: Gabriel Crișan