Explozie florală în noul parfum al casei Dior

miss-dior

Miss Dior Absolutely Blooming este un cadou pentru voi. Unul care vă va cuceri instant”, spune parfumierul François Demachy, creatorul celui mai nou parfum al casei Dior. Așa se și întâmplă: esențele dulci și florale de trandafir Damascena și Centifolia sunt echilibrate în compoziție de notele fructate de zmeură, rodie și coacăze; acestora li se adaugă un strop spicy de piper roșu. Irezistibil! Atât de delicios încât ne face să ne întrebăm cum de nu s-a inventat încă o înghețată care să aibă toate aceste arome fructate laolaltă? Nota de bază de mosc aduce puțin echilibru și în compoziția dulce-fructată.

Un pic de îndrăzneală, un strop de pasiune… absolutely free! „Parfumul acesta este dedicat unei femei încrezătoare în ea, un pic… obraznică, dar în același timp delicată, senzuală, veselă, și care își iubește viața și o trăiește cu pasiune!” spune parfumierul François Demachy.

Noua creație a casei Dior este dedicată femeii îndrăznețe și optimiste, care trăiește clipele intens, cu entuziasm și pasiun. Iar Natalie Portman, radiantă, seducătoare și provocatoare, dar în același timp grațioasă, se reîntoarce în rolul muzei Miss Dior, fotografiată în reclame de talentatul englez Tim Walker.