Experiențe inedite la pool party Activia și A List

activia 3

Nu-i așa că visați, în fiecare zi de luni, la vacanță? Nu-i așa că pe ecranul laptopului stă, de o bună bucată de vreme, un screensaver cu o plajă cu umbreluțe colorate? Nu-i așa că, asaltați de e-mailuri și ședințe, tot ce ați vcrea să faceți e să vă aruncați într-o piscină rece și să petreceți o dimineață relaxată alături de prieteni?

Săptămâna aceasta am dat laptopul și biroul cu aer condiționat pe piscina Floreasca și niște ochelari de înot, perfecți pentru underwater selfie. Motivul? Noi, echipa A List, alături de Activia, le-am invitat la piscină pe cele cinci cititoare ale concursului Activia Summer.  N-au venit singure, ci alături de prietenele lor. Și, credeți-ne pe cuvânt, niciuna dintre ele n-a știut cât de repede a trecut ziua.

Bineînțeles, ca la orice pool party exclusivist, nu puteau lipsi cocktailurile. Am avut unele de-li-cioa-se cu iaurt, cu piersică și fructul pasiunii. Și recunoaștem, n-am putut rezista tentației de a ne hidrata, încercând și celelalte arome: de la cocos și ananas până la fructe de pădure și zmeură.

Însă orice petrecere are nevoie de o pregătire. Vorbim, bineînțeles, despre make-up profesionist și coafuri rafinate de vară, la corner-ul Melekior. Dar și despre câteva accesorii numai bune pentru o petrecere la piscină exlusivistă, ca niște bijuterii Bon Bijou. Au urmat pozele profesioniste, discuții lungi despre experiențele verii și despre concertele atât de numeroase în acest an…

A fost o zi de vară extraordinară împreună cu câștigătoarele și bloggerii invitați și am avut parte de  o mulțime de experiențe inedite. Da, da, fetele nu doar s-au răcorit la piscină într-o zi toridă de vară (chiar și sub apă, făcând multe underwater selfies), însă au avut parte și de experiența unui summer sepeed workshop. Ce poți afla în doar câteva minute? Ei bine, ne-au surprins! Cititoarele noastre și prietenele lor au fost curioase să afle de la Cori Grămescu cum poți avea un stil de viață sănătos pe termen lung, cum îți poți menține o siluetă de invidiat, dar totuși să te răsfeți cu mici plăceri, ce sport poți alege atunci când alergatul în parc nu te inspiră. Dar și care sunt ultimele trenduri ale verii în materie de fashion sau make-up, la ce concerte trebuie să meargă în vara asta, ce artiști merită urmăriți chiar și la capătul lumii, unde pot evada pentru o zi în apropiere de București dar și… cât de interesantă e viața într-o redacție ca A List.

Și, pentru că ne-au plăcut atât de mult implicarea fetelor și dorința lor de a afla cât mai multe lucruri despre un stil de viață sănătos și trenduri, A List și Activia le-au premiat pe două dintre cele mai norocoase participante cu bilete la… cele mai dorite concerte ale verii.

Și surprizele nu s-au oprit aici, Pentru că în această vară cuvântul de ordine este „inedit”, Activia a mai adus un bilet dublu la concert, cu o dronă, pentru unul dintre invitați.

activia 6

Pentru că, da, nicio petrecere nu este completă fără poze, fetele au fost surprinse în cele mai elegante ipostaze în cadrul unei ședințe foto de vară. Iar cei mai curajoși au dat startul petrecerii în piscină cu câteva underwater selfie.

activia 1

Nouă ne-a plăcut tare mult această experiență! Atât de mult încât am repeta-o în fiecare zi de luni. Neapărat la piscină! Mergi și tu cu noi la următoarea experiență inedită de vară?