Există tensiuni între Prințul William și Prințul Harry?

william

Se pare că nu toți membrii familiei regale au fost de acord cu relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry, cel puțin inițial – știm totuși că Regina a fost de acord încă de la început, invitând-o pe viitoarea Ducesă să petreacă Crăciunul alături de ei, înainte ca aceasta să se căsătorească cu nepotul său.

Dar cel care nu a plăcut-o pe Meghan la început este chiar fratele său, Prințul William. Nu se știu exact motivele, însă unul dintre ele ar putea fi ritmul alert în care Meghan a fost acceptată în familie – Kate Middleton a primit invitația de a participa la cina de Crăciun abia după ce s-a căsătorit cu Prințul.

Un prieten al familiei a declarat pentru Vanity Fair că „Harry a simțit că William nu o place pe Meghan și i-a spus. Au avut un moment tensionat, rezolvat doar după ce a intervenit Prințul Charles care i-a cerut lui William să facă un efort. Atunci Ducii de Cambridge i-au invitat pe Prințul Harry și pe Meghan ​​să petreacă Crăciunul cu ei“.

Dacă relația lor s-a îmbunătățit nu se știe, însă Ducii de Sussex se vor muta în curând de la Palat, iar această decizie se zvonește că a fost luată și în urma tensiunilor dintre cei doi.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle