Exces de mascara

Marni

Privind în urmă la prezentările de sezonul trecut de la Fashion Week, mascara a fost uneori complet neglijată. La polul opus, în viaţa de zi cu zi, mă îndoiesc că femeile au ţinut cont cu stricteţe de reperele stilistice. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, nu ştiu care dintre noi ar fi fost să dispusă să renunţe la mascara şi la privirea expresivă doar pentru că o impun tendinţele. (Foto: Marni SS16)

Primăvara aceasta, trendurile de beauty se poziţionează însă la polul opus, transformând mascara într-un produs esenţial, de a cărui aplicare depinde obţinerea unui look spectaculos. Noutate, care ne bucură, dar care totodată, ne provoacă la acte de curaj. Şi asta pentru că acum, se poartă accentuarea excesivă a genelor inferioare.

Fie că alegem să insistăm asupra genelor, învăluindu-le în straturi generoase de mascara sau nu, vestea bună e că avem de unde alege. Formule care îngrijesc genele, pigmenţi intenşi şi periuţe care fac posibil să ne lăudăm cu gene lungi, curbate şi cu mult volum sunt cuvintele cheie, care descriu noile mascara. Mai jos, descoperă preferatele mele.

SHOP THE STORY