Evenimente de beauty & fashion care au loc în luna Martie

Dacă ești curioasă ce târguri, expoziții sau seminarii de make-up au loc în această lună, mai jos găsești o listă cu toate detaliile.

COSMOWORLD

Cosmoworld este un eveniment dedicat frumuseții! Evenimentul are loc în perioada 23-25 Martie la Crystal Palace Ballroom, unde te vei întâlni cu brand-uri profesionale din domeniu – machiaj, unghii, SPA, cosmetică și wellness – dar și cu profesioniști precum Alexandru Abagiu sau Sorin Stratulat, care vor susține un seminar de tendințe pentru sezonul primăvară-vară în materie de frumusețe. Printre brand-urile participante se numără: Melkior, Cupio, Magazinul de Make-Up, SLA Paris și mulți alții.

Caravana Secretele Machiajului cu Sînziana Iaru 

Aflată deja la a doua ediție, Caravana Secretele Machiajului are la bază un seminar de makeup-susținut de make-up artist-ul Sînziana Iaru – și o expoziție de produse (cu vânzare) susținută de Andra Cosmetics. Împreună, cele două promit să dezvăluie participanților cât mai multe secrete din lumea machiajului și să îi surprindă cu machiaje spectaculoase sau produse revoluționare.

Evenimentul se desfoșoară pe rând, în 12 orașe din România. În București are loc pe 25 Martie, iar în Cluj pe 21 Martie.

HALF IS FREE – Cluj

Pe data de 24 Martie, Festivalul de Shopping Half is Free te asteapta cu brand-uri renumite la jumatate de pret. Cea mai nouă ediție din Cluj a târgului va avea loc la Hotel Continental, pe 24 martie 2018, de la ora 10.00 și până la ora 19.00. Intrarea este, ca de obicei, liberă. Printre brand-urile prezente se numără: Aer Wear, Bon Bijou, Naiv Clothing, Melkior, Exclusives, Concept a Trois, Florina Cimpoieru, Larisa Dragna și mulți alții.

Gnana Studio: Lansarea colecției de primăvară-vară

În Martie, Gnana Studio lansează colecția de primăvară-vară 2018, fiind în același timp primul eveniment semnat de ei. Gnana Studio este un brand ce militează pentru moda sustenabilă și îmbrățișează conceptul de slow fashion, aducându-l și în România. Evenimentul de lansare va avea loc în București pe data de 22 Martie.

Foto Credits: Gnana Studio

Categorii Lifestyle