Eve Hewson, fiica lui Bono (U2), actriță într-un serial pe Netflix

eve hewson U2 Bono

Eve Hewson (29 de ani) este fiica lui Bono (U2), dar si o actriță cu o carieră de sine stătătoare și va putea fi urmărită în producția Netflix- Behind Her Eyes, un thriller psihologic.

Eve Hewson povestește despre cum a fost să crească alături de un tată superstar și despre cum și-a croit o carieră la Hollywood pe cont propriu. Actrița a acordat un interviu publicației britanice Town&Country în care a povestit despre anii rebeli ai adolescenței și despre cum tatăl ei era îngrozit de aventurile pe care fiica lui le avea cu băieți mai mari, componenții formațiilor care susțineau concertele de deschidere în cadrul turneelor  U2.

eve hewson U2 Bono
Eve Hewson (a treia de la stânga la dreapta), alături de părinții ei și de sora ei, Jordan

”Eram o pacoste. Ajunsesem în punctul în care tata nu mai putea angaja formații cu băieți drăguți care să cânte în deschiderea concertelor U2 și mi-a interzis să mai ies cu băieți mai mari decât mine.”

Eve a cochetat la rândul ei cu muzica, dar și-a dat seama că nu poate obține performanțe la fel de mari precum tatăl ei și s-a hotărât să urmeze o carieră actoricească în schimb.

eve hewson U2 Bono
Behind Her Eyes (Netflix)

”Am crezut că vreau să fac muzică, dar nu eram atât de bună. Când am început sa joc, mi-am dat seama că pot petrece zile întregi repetând pentru roluri și citind scenarii, exersând, fără să simt asta ca pe o corvoadă, cum era în cazul muzicii.”

eve hewson

Cel mai nou și important proiect la lui Eve Hewson este producția de pe Netflix, Behind Her Eyes, un thriller în care joacă rolul unei misterioase soții de psihiatru, prinsă într-un triunghi amoros alături de soțul ei și de amanta acestuia, iar evenimentele au parte de un turnură neașteptată. Eve spune că rolul a fost unul foarte solicitant, deoarece personajul ei trece printr-o serie de stari emoționale intense într-o perioadă scurtă de timp. Filmul este inspirat din best seller-ul scris de Sarah Pinborough.

Eve Hewson a avut parte de un debut artistic cu greutate – acesata a jucat în producția This Must Be the Place, din 2011, alături de Sean Penn și de Frances McDormand, lucru ce a intimidat-o la început. ”A fost ca un botez al focului, dar Sean Penn și Frances McDormand au fost foarte drăguți cu mine și m-au luat sub aripa lor protectoare. M-am aruncat în apă fără să știu să înot și am supraviețuit, apoi n-am mai fost intimidată de nimic”, adaugă Eve.

Foto: Hepta, MATTHEW BROOKES

Categorii Lifestyle