Trend Challenge: Evadează din tipare în această primăvară

Dacă primăvara a început atât de prietenos, iar copacii au înflorit peste weekend, ne-am pregătit cu un episod în care îți propunem să te bucuri din plin de acest sezon. Și cum noi întâmpinăm orice moment nou cu o mică excursie la shopping, te invităm să descoperi ce bunătăți am găsit noi la AFI Cotroceni.

Dacă, la fel ca si noi, îți lași garderoba îmbogățită de trenduri în fiecare nou sezon și te inspiri din tot felul de surse, o să îți placă ce am găsit zilele acestea în AFI Cotroceni. Ne-am propus să evadăm din tipare și să experimentăm cu ultimele stiluri disponibile în colecțiile proaspăt ajunse în magazinele din @AFI Cotroceni.

Pentru prima ținută eu am mizat pe imprimeul floral – cu siguranță un clasic al sezonului. Cheia însă este un croi care să fie “in”, iar în cazul acestei rochii mi-a plăcut faptul că are umerii căzuți, pentru că îi dă o notă de actualitate dar și de feminitate. Sari peste alegerea previzibilă a unor sandale și mizează pe o pereche de mocasini – care transformă o ținută de vacanță într-una potrivită pentru un oraș agitat.

Dana a mizat pe o culoare puternică pentru o ținută fresh: o rochie neon alături de o pereche de teniși și de o geantă cu imprimeu floral este ținuta perfectă pentru zilele pline de distracțîi ale primăverii.

Cu urmatoarea sa ținută Dana cu siguranță a ieșit din tipare: pentru un look cool, potrivit pentru o seară în club, poți oricând să alegi un hanorac supra-dimensionat și o pereche de tocuri super-sexy. Dacă plănuiești, însă, o după-amiază la cumpărături, poți să încerci o pereche de pantaloni cu imprimeu floral, așa cum sunt cei purtați de mine, alături de un pulover metalic – iar rezultatul este un look relaxat!

Pentru ultima ținută am ales o salopetă în carouri mari, un trend care a fost atât de puternic în toamnă, încât a fost preluat automat și în sezonul acesta. O poți purta atât la birou, cu balerini sau mocasini, dar și la evenimente precum un cocktail sau o ieșire în oraș cu accesorii glam și tocuri înalte. Dana a ales și ea o ținută ideală pentru o zi la birou: o pereche de pantaloni albi, un top în portocaliu neon și un trench cu imprimeu Vichy, unul dintre preferatele sezonului de primăvară-vară.

Dacă vrei să evadezi din tipare și să întâmpini noul sezon cu ultimele trenduri din colecțiile din cel mai cool mix de magazine, pune AFI Cotroceni pe lista de must-visit cât mai repede! Fă-ți plinul de inspirație și pășește cu încredere într-o primăvară superbă!

Ținutele pe care le-am create în acest episod au fost realizate din articole vestimentare care se regăsesc în magazinele Collective, Karen Milen, Calvin Klein.

Categorii Video