Eva Mendes: ”Nu mi-am dorit niciodată copii”

eva mendes copii

Actrița Eva Mendes a declarat recent într-un interviu că nu și-a dorit niciodată copii, dar că totul s-a schimbat imediat ce l-a cunoscut pe partenerul ei, actorul Ryan Gosling, cu care are două fiice, Esmeralda și Amada.

Eva Mendes (46 de ani), o prezență foarte discreta în ultimii ani, a făcut recent dezvăluiri despre viața de familie și a afirmat că nu s-a văzut niciodată în ipostaza de mamă până să-l întâlnească pe partenerul ei, actorul Ryan Gosling (39 de ani).

Nu mi-am dorit niciodată copii, dar m-am îndrăgostit de Ryan și totul s-a schimbat, iar la 40 de ani aveam primul copil, iar pe al doilea l-am făcut la 42 de ani”, a povestit Eva Mendes într-un interviu acordat unui post de radio australian.

eva mendes ryan gosling

Relația dintre Eva Mendes și Ryan Gosling a început în 2011, când cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției The Place Beyond the Pines. Cei doi au stat mereu departe de lumina reflectoarelor și nu au împărtășit cu media amănunte din viața lor de familie până recent. Imediat ce au format un cuplu și au apărut copiii, Eva Mendes și Ryan Gosling au luat o pauză de la obligațiile profesionale, care le consumau până atunci tot timpul și s-au dedicat vieții de familie. ”Este foarte amuzant, e minunat și nebunesc! a mai afirmat Eva Mendes recent, apropo de viața alături de doi copii. ”E foarte greu, bineînțeles. Dar e vorba și de acel sentiment minunat pe care îl resimți la sfârșitul zilei, când, dupa ce culcăm fetițele, eu și cu Ryan ne uităm unul la celălalt și ne spunem ”Chiar am reușit, ne-a ieșit, nu-i așa? Totul s-a schimbat. Aveam o carieră, dar apoi m-am concentrat exclusiv asupra familiei”, a adăugat Eva, care mai spune că e pregătită să se reîntoarcă pe platourile de filmare.

eva mendes copii

Ma gândesc să revin la filmări, simt că e vremea… am mai mult timp liber acum. Dar nu vreau să joc în filme de acțiune, cu violență, ceva care sa prespună existența vreunui risc. Cred că tot ce mi-a rămas ar fi producțiile Disney”, a mai declarat Eva Mendes.

Fpoto: Hepta

Categorii Lifestyle