Estetica dentară digitală- soluția pentru un zâmbet perfect

Când zâmbești, parcă răsare soarele! Zâmbetul este legat direct de succesul unei persoane, de starea sa de bine și de calitatea vieții. Dacă ești în căutarea unei soluții avansate pentru a obține un zâmbet frumos sau de Hollywood, estetica dentară digitală este răspunsul.

“In numai 2 vizite, stomatologul poate să prezinte o simulare completă a rezultatului final. Pacientul poate vedea exact cum va arăta zâmbetul lui după încheierea tratamentului chiar dinainte de a se începe. Acesta este doar unul dintre avantajele extraordinare pe care le oferă estetica dentară digitală.”, explică Dr. Simona Boberis.

“Un alt beneficiu real al modernității și al tehnicilor digitale îl reprezintă materia primă. Este clar faptul că succesul unui tratament dentar depinde fundamentul de materialele folosite. Estetica dentară digitală oferă rezultate avansate datorită tehnologiei de ultima oră care funcționeaza exclusiv cu materiale premium. Pacientul are, astfel, garanții solide și poate să se încreadă în rezultatele tratamentului. Materialele dentare noi simuleaza perfect culoarea, transluciditatea și transparențele unui dinte natural și sunt biocompatibile, toate acestea fiind punctele cheie pentru un zâmbet de Hollywood”, adaugă specialistul Clinicii 32.

Ce este important de precizat pentru pacient este ca indiferent de alegerea estetică, dantura trebuie să fie sănătoasă pentru a putea să se treacă la procedurile de înfrumusețare ale zâmbetului. Tehnologia oferă precizie și soluții pentru a obține zâmbetul alb impecabil, perfect aliniat. Diagnosticul dentar are acum precizie totală datorită investigațiilor 3D care sunt completate de scanari și amprentari digitale.

Insa, foarte important! Exista o parte de responsabilitate si pentru pacient fara de care tratamentul poate devein un esec indiferent de suma care s-a investit. Pacientul trebuie sa respecte recomandarile stomatologului si trebuie sa se prezinte la controalele de rutina. Igiena dentara este sfanta, de asemenea. Totul se face cu suport si indicatii din partea stomatologului, iar rezultatul este spectaculos!

Categorii Lifestyle