Este oficial! Se va face Mamma Mia 2!

Dacă ar fi să aleg rapid două, trei filme care te înveselesc instantaneu, Mamma Mia ar fi cu siguranță una dintre opțiunile mele. Este pelicula care te binedispune, te duce cu gândul la vacanță și te face să iei în calcul serios o excursie în Grecia, pe una dintre insulele sale care arată senzațional (Mamma Mia a fost filmat în Skopeleos). Iar acum… Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan și Colin Firth au confirmat că se vor întoarce în sequel, iar eu de-abia aștept să îi revăd cântând, dansând și distrându-se împreună.

Primul Mamma Mia a fost lansat în 2008 și a fost o combinație super-simpatică între comedie, muzică, dragoste și aventură.  În plin proces de pregătire a propriei nunți, Sophie (Amanda Seyfried) se hotărăște să își îndeplinească dorința de a fi condusă la altar de tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată, așa că ia legătura cu cei trei bărbați din viața mamei sale, Donna (Meryl Streep) și îi cheamă în Grecia să o ajute să descopere adevărul… într-un timp record. Întreaga nebunie se desfășoară, bineînțeles, pe fundalul muzical inspirat de trupa suedeză ABBA.

Încă nu se cunosc foarte multe detalii despre noul film, dar se pare că acesta se va numi Mamma Mia: Here We Go Again și va fi lansat în luna iulie a anului viitor, iar piesele ABBA care nu au apărut în primul Mamma Mia vor fi incluse pe coloana sonoră a sequelului.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI:

8 filme despre călătorii și vacanță pe care le vei adora

Categorii Lifestyle