Escapadă în propriul oraș – Epoque Hotel Cișmigiu

La începutul fiecărui an pe wishlist-ul meu se află călătoriile, experiențele și locurile noi pe care îmi doresc să le vizitez. Dar până să reușesc să bifez locurile noi, aflate în afara Bucureștiului, mi-am propus să mă relaxez și să evadez în propriul oraș, iar prima idee care mi-a apărut în minte a fost un weekend de răsfăț într-un hotel cu SPA și mic dejun la pat.

Nu a fost foarte greu să aleg locația potrivită pentru escapada mea de weekend Retreat in the heart of the city– acestea au fost cuvintele care s-au potrivit perfect cu ceea ce îmi doream o locație centrală, ferită de agitația orașului, primitoare și în special cu facilități SPA. Nu am mai stat pe gânduri, mi-am făcut bagajul și am pornit spre Hotel Epoque Cișmigiu.

Hotel Epoque Cișmigiu

Drumul m-a purtat printre străduțele înguste din spatele parcului Cișmigiu. Mi-am petrecut sfârșitul de săptămână într-un  Apartament Junior cu vedere la parc. Însă experiența cea mai plăcută și reconfortantă a fost în zona SPA a hotelului. Și pentru că sunt o împătimită experiențelor de relaxare  mi-am luat halatul alb și pufos și am început programul de wellness cu un masaj de relaxare. Însă cel mai greu mi-a fost să îmi aleg tipul de masaj, deoarece oferta hotelului variază de la masaje de relaxare, terapii și tratamente cu pietre vulcanice perfecte pentru a scăpa de grijile cotidiene.

Diana Lupu

SPA Hotel Epoque

După răsfățul de 60 de minute din camera de masaj am rămas în zona de wellness și m-am bucurat de restul facilităților: piscina interioară, sauna uscată, sauna umedă și dușul emoțional pe care l-am testat pentru prima dată.

SPA Hotel Epoque Cișmigiu

A doua zi dimineața am servit un mic dejun la pat cu toate bunătățile. Însă ce mi-a plăcut cel mai mult a fost lumina caldă care a îmbrăcat întreg apartamentul și liniștea de care m-am bucurat pe tot parcursul șederii mele la hotel.

Hotel Epoque Cișmigiu

Înainte ca escapada mea din inima orașului București să se încheie, am savurat un Capuccino Vienez și m-am bucurat să găsesc în apartamentul hotelului ediția print A List Magazine.

Weekend relaxant!