Epoque Events Gallery, spațiul-surpriză din vecinătatea Cișmigiului

Epoque Events Gallery

Unele dintre cele mai importante și semnificative evenimente din viața cuiva, fie că e vorba de nunți, botezuri, baluri de sfârșit de an, private parties, baby-showers, trebuie celebrate într-un spațiu special, chic și care să ofere servicii premium. Epoque Events Gallery este răspunsul la întrebarea ”Noi unde sărbătorim?”

Amplasat pe domeniul Epoque, Epoque Events Gallery se bucură de un cadru natural încântător, de lumină naturală și de o poziție privilegiată în centrul Bucureștiului, în imediată apropiere a Parcului Cișmigiu. Epoque Events Gallery oferă spații premium, servicii integrate de event management și propriile soluții de catering gastronomic. Evenimentul tău va avea propriul concept, propriul meniu creat de Chef Samuel le Torriellec, un consilier dedicat și o întreagă echipă de specialiști atenți la fiecare detaliu, pentru că totul să decurgă așa cum ai vrut: perfect. Și desigur, ”instagood”.

Epoque Events Gallery

Evenimentele organizate la Epoque Events Gallery poartă semnătură Epoque Hotel Relais Chateaux. Centrul de conferințe și evenimente include o sală pentru evenimente medii și mari, dotată cu facilități și tehnologii ultramoderne și un Wine & Cigar Club, ideal pentru organizarea petrecerilor intime și a aniversărilor.

Epoque Events Gallery

Sala Epoque Events Gallery are o suprafață de 130 mp și o capacitate de până la 80 persoane, în funcție de formatul de set-up ales: Cocktail, Cabaret sau Festiv. Designul rafinat este gândit să se armonizeze cu conceptul de amenajare interioară a Hotel Epoque, păstrând stilul și atmosfera consacrate și utilizând finisajele și leit-motivele caracteristice. Structura semicirculară a sălii și ferestrele ample cu vedere la grădina oferă multă căldură și luminozitate. Sala este minunată pentru evenimente private de dimensiuni medii, care au nevoie de o ambianță sofisticată, detalii customizate și amenajări tematice.

Epoque Events Gallery

Epoque Events Gallery

The Wine & Cigar Club este conceput în British style, are bar și loc de dans, o suprafață de 100 mp și o capacitate de până la 80 persoane. Este ideal pentru aniversări cu prietenii și petreceri dansante.

Categorii Lifestyle