New in town: epilarea definitivă cu diodă laser

Fabuloasele

Crezi că e o adevărată provocare să scapi de mustaţă sau de părul nedorit de pe corp? Deteşti apectul pielii după ce cosmeticiana a folosit ceară? Nu mai vrei să cheltui bani pe metode, care nu au niciun efect, deşi promit să te scape definitiv de grija epilatului? Ei bine, înseamnă că încă nu ai aflat de cea mai nouă metodă de epilare: epilarea definitivă cu diodă laser.

Sunt atât de multe aparate şi de metode disponibile pe piaţă pentru a obţine o piele catifelată, fără de fire de păr nedorite, încât vă mărturisesc sincer că nici eu nu mai ştiam care funcţionează sau nu. În jurul meu, se vorbea adesea despre IPL şi chiar eram pe punctul de a testa procedura când o prietenă, care urmase mai multe şedinţe, mi-a domolit entuziasmul, povestindu-mi că firele de păr se subţiază, dar nu dispar.

La o cercetare mai atentă, am descoperit că peste hotare, epilarea definitivă trecuse la un nou nivel, odată cu lansarea aparatului PrimeLase HR Dioda Laser. Iar vestea bună este că metoda este deja disponibilă în Bucureşti la Noblezza Beauty Clinique.

Având în vedere că atunci când ne expunem la soare, părul creşte foarte repede, iar dacă am folosit lama de ras până seara pielea nu mai e deloc la fel de netedă, personal, epilarea definitivă cu diodă laser mi s-a părut soluţia salvatoare. Mai ales că, spre deosebire de alte metode, poate fi utilizată chiar şi pe pielea bronzată.

Singurul aparat de epilare definitivă cu laser, PrimeLase face posibil că firele de păr să pice în timpul tratamentului, chiar de la prima sesiune. Rapid şi extrem de eficient, device-ul are aplicatoare cu dimensiuni diferite astfel încât metoda poate fi folosită pentru a trata orice zonă a corpului. Şi chiar dacă noi, femeile suntem dispuse să suferim în numele frumuseţii, specialiştii care au creat aparatul, i-au încorporat un sistem de răcire, care în mod constant şi automat ajustează temperatura şi răceşte pielea în timpul şedinţei, ceea ce face ca metoda să fie mult mai sigură şi fără durere.

Recunosc că înainte de a testa procedura, aveam emoţii, doar la gândul că m-ar putea durea. Chiar şi atunci când Elena Vărzaru, specialist în terapii de remodelare corporală şi anti-aging  mi-a înmânat ochelarii de protecţie, am încercat să mai trag puţin de timp, punându-i tot felul de întrebări. După primul impuls resimţit, m-am convins că terapia este suportabilă. Cu atât mai mult cu cât o şedinţă se face la interval de două luni.

Prietenele mele mi-au urmat deja exemplul. Mai ales că la Noblezza Beauty Clinique, e disponibilă o ofertă al cărei preţ pare că s-a topit de la căldură. Astfel, dacă vii împreună cu o prietenă sau (de ce, nu?) cu partenerul, fiecare beneficiază de 4 şedinţe de epilare definitivă full body, care costă doar 7670 lei în loc de 22.080 lei.

După ce s-au convins la rândul lor de rezultatele spectaculoase, Diana Enciu  şi Alina Tanasă de la Fabulousmuses.net au acceptat să fie imaginea campaniei Friends with beauty benefits prin intermediul căreia specialiştii de la Noblezza vor să prezinte beneficiile epilării definitive cu laser publicului larg, încurajând totodată femeile să împărtăşească tuturor celor din jur secretul frumuseţii lor.

Foto: www.fabulousmuses.net