Epilare definitivă și terapii anti-îmbătrânire. Cum ne pregătim corpul pentru primăvară

Cu toții ne dorim să avem o piele cât mai fină, fermă și catifelată, pregătită pentru ținutele pe care urmează să le purtăm în sezonul cald. Cum ne pregătim corpul în acest sens? Avem trei lucruri de făcut-două din ele nu necesită niciun efort și o să îți spunem și de ce.

Hidratarea – aliata ta pentru o piele catifelată

O piele hidratată este o piele sănătoasă. Hidratarea pornește din interior, așa că ai griă să consumi zilnic multe lichide și fructe care sunt bogate în vitamine și antioxidanți. Nu uita să folosești o cremă hidratantă sau un ulei de fiecare dată după ce ieși din duș pentru a-ți păstra pielea hidratată și fermă.

epilare definitiva

Epilare definitivă cu cea mai nouă tehnologie

Însă ce faci atunci când metodele clasice de epilare îți provoacă iritații inestetice? Eu îți recomand epilarea definitivă – este cea mai bună soluție atunci când vrei să scapi de griji pe parcursul sezonului de primăvară-vară. Shiseido Spa este locul unde beneficiezi de cea mai avansată tehnologie în epilarea definitivă. Laserul Eneka 1200 asigură distrugerea completă a rădăcinii firului în aproximativ 8-9 ședințe, fiind un tratament potrivit pentru toate tipurile de piele și păr.

TIPS: Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă începerea tratamentului odată cu venirea primăverii, deoarece procesul presupune câteva săptămani de pauză între ședințe și este interzisă expunerea la soare.

laser epilare definitiva

LPG Alliance: Terapie pentru ten si corp

Nu e nevoie să ne ascundem după deget – știu că pe timpul iernii facem cumva și găsim mereu o metodă de a trișa la capitolul alimentație. Astfel ne trezim mâncând tot felul de mâncăruri, de cele mai multe ori în exces și la ore nepotrivite. Evident că vrem să scăpam rapid de celulită inestetică și kilogramele în plus, eventual înainte să trecem la fuste și rochii. Cum facem? Știu eu:) Pentru că ți-am spus mai devreme că nu trebuie să faci niciun efort colosal pentru a arăta bine, cel mai nou tratament pentru a slăbi localizat se găsește tot la Shiseido Spa.

epilare definitiva shiseido spa

Nou serviciul este un tratament non-invaziv și non-agresiv care stimulează mecanic pielea cu ajutorul rolelor de masaj activând metabolismul celular. Acesta este benefit atât pentru ten cât și pentru corp, având o eficacitate maximă anti-imbătrainire și slăbire.

Cercetările efectuate au demonstrat că 67% dintre femeile care au încercat noul aparat  LPG Alliance au observat, după doar 3 sesiuni, o reducere a aspectului de coajă de portocală și 71% au remarcat o imbunătătire a fermitătii pielii.

După 12 sesiuni, circumferința taliei este redusă cu 5,2 cm, iar începând cu prima ședință vei observa reducerea ridurilor la nivelul tenului, deoarece LPG Alliance dă un impuls sintezei naturale a substanțelor esențiale tinere: colagen, elastină și acid hialuronic

epilare definitiva shiseido spa
Dacă îți dorești să încerci tratamente tradiționale japoneze și să ai parte de terapii inovative, Shiseido Spa este situat în inima pădurii Băneasa, departe de agitația orașului, în cadrul Stejarii Country Club.

Desigur, totul poate fi completat de orice sport pe care îți place să îl practici pentru a te menține în formă 🙂