#EpicTalk 2018: De calitatea relațiilor noastre depinde calitatea vieții noastre

Sâmbătă a fost una dintre cele mai importante zile din acest an – pentru noi, cei de la Pagina de Psihologie și prietenii de la Mozaic Media. Conferința anuală, organizată de regulă în luna octombrie, este un context în care ne întâlnim cu mulți oameni dragi, cunoaștem multe alte persoane noi și punem în lumina inimii și a minții importanța legăturilor interpersonale și impactul relațiilor asupra vieții noastre. La fel ca tot ce întreprindem noi, oamenii, și aceste evenimente sunt imperfecte; dar nu despre perfecțiune este vorba aici, ci despre a crea o atmosferă cât mai prietenoasă și inspirațională în același timp, pentru a vedea dincolo de limitările psihologice și a ne permite curajul necesar unei vieți trăite din plin.

Anul acesta am avut cel mai mare număr de participanți (peste 600 de persoane), fapt care în mod cert ne arată că efortul muncii noastre nu este în zadar și că #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia este în continuă creștere. Asta, în condițiile în care, din limită de spațiu, posibilitățile de înscriere la conferință au fost restrânse cu mai bine de o săptămână și jumătate înainte de eveniment. Una dintre caracteristicile evenimentelor #EpicTalk este că vrem să aducem ceva diferit an de an, constanta fiind paradigma relațională. Prin urmare, anul acesta am avut cel mai mare număr de vorbitori, cu stiluri și discursuri variate; și – inspirați de conferințele TED – am decis ca niciun discurs să nu fie mai lung de 30 de minute. Decizii care au transformat organizarea și implementarea evenimentului într-o nouă serie de provocări și serioase ieșiri din zona noastră de confort. Am armonizat discursurile cât de bine am putut, am ales subiectele în funcție de ceea ce am considerat că ar fi de interes și am provocat personalități publice să vorbească altfel despre ceea ce fac în mod obișnuit. Astfel, au urcat pe scenă, la invitația moderatorului Claudiu Pândaru: Mirela Retegan, Diana Stănculeanu, Oana Moraru, Andreea Esca, Adrian Hădean și subsemnatul, Gáspár György.

Citeste mai mult aici!

Pe psihologul György Gáspár îl puteți vedea, în fiecare miercuri, de la 21.30, live, pe pagina de Facebook A List Magazine.

Categorii Lifestyle