Emma Zeicescu. My Beauty List

Cu mama cosmeticiană, Emma Zeicescu a fost mereu fascinată de farduri. Se juca de multe ori cu trusa ei de machiaj, pentru că i se părea un lucru magic. Acum, vedeta TV ne spune care este ritualul său de frumusețe.

Care este ritualul tău de frumusețe?

Musai curățarea tenului, dimineața și seara, neapărat o mască pe săptămână, un tratament cosmetic la 2-3 luni și o investiție cu cap în ceea ce privește cremele și fardurile. E atât de simplu!

Care sunt cele mai importante 3 produse de frumusețe pe care le folosești frecvent?

Sunt un mare fan al fondului de ten. Eu merg de ceva ani pe gama Clinique. Am nevoie de un fond de ten hidratant și atunci rămân fidelă când îl găsesc. Rujurile mi se pare că nu au cum să lipsească din lista mea de cumpărături. Cu ele poți să nu pui accentul pe un machiaj complex, pui puțin ruj și problema e rezolvată. Și să nu uităm rimelul, mai ales că are acest dar, de a mi face privirea mai pătrunzătoare.

Ce schimbare de look nu ai face niciodată?

Nu m-aș face permanentul ala clasic, old school, ever, sau poate doar dacă mă plătești foarte bine. (Râde) Practic, aș încerca de toate, dar varianta asta îmbătrânită ca imagine a femeii, mi se pare foarte tristă.

Care a fost prima experiență cu produsele de make-up?

Am rămas mereu impresionată de cosmeticele mamei. Eu nu cumpăr foarte multe produse de make-up, poate și pentru că sunt ușor sătulă de machiaj. Dar mama, cosmeticiană fiind, mergea în tinerețe la concursuri de machiaj. Eu îi controlam mereu trusa, ba mai și spargeam câte un fard. Era jale! La ea am văzut primele farduri! Mi s-au părut magice!

Dar produsul căruia îi esti fidelă de mult timp?

Fondul de ten Clinique Superbalance pentru calitatea lui de a fi fluid și hidratant.

Care a fost cel mai recent produs cumpărat?

Dau în fiecare lună bănuți pe fiole de hidratare și menținere fermă a pielii. Îmi plac fiolele cu colagen, elastină sau antirid de la Floritene. Am sentimentul că investesc în mine și sunt și foarte eficiente. Către ele s-au dus bănuții mei în ultima perioadă.