Emma Roberts, nepoata Juliei Roberts, este însărcinată

emma roberts garret hedlund

Actrița Emma Roberts (29 de ani), nepoata Juliei Roberts, așteaptă primul ei copil alături de iubitul ei, actorul Garret Hedlund (35 de ani). Cei doi au o relație care a început în luna martie a anului trecut, după ce Emma Roberts își anulase logodna cu partenerul ei din ultimii șapte ani, Evan Peters. Garret Hedlund a fost iubitul actriței Kirsten Dunst (33 de ani) timp de patru ani, înainte să se despartă în 2016.

emma roberts

Emma Roberts și-a ținut departe de ochii curioșilor relația cu Hedlund, cu care nu se afișează nici măcar la evenimente pe covorul roșu. ”Oricum relațiile sunt destul de greu de întreținut între doi oameni, și dacă se mai amestecă și tot internetul… ”, declara actrița într-un interviu.

Emma Roberts s-a cumințit în ultimii ani, după ce fusese arestată în 2013 din cauză că și-a atacat iubitul de atunci, Evan Peters.

Emma Roberts este cunoscută mai ales datorită producțiilor American Horror Story, Scream Queens sau We’re the Millers, iar Garret Hedlund a jucat în numeroase producții, printre care Mudbound (2017), Unbroken (2014) sau Triple Frontier (2019). 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle