Elton John va lansa două albume în aprilie

Deși se pregătește pentru turneul său de rămas bun Farewell Yellow Brick Road, care va cuprinde peste 300 de show-uri, programat să înceapă în septembrie, Elton John nu pare să încetinească ritmul, ba mai mult, a anunțat data lansării noilor sale albume – 6 aprilie.

Revamp (muzică pop) și Restauration (muzică country) vor cuprinde melodii celebre scrise de artist împreună cu Bernie Taupin, unul dintre cei mai apreciați compozitori, interpretate în maniere proprii de Lady Gaga, Mary J Blige, Sam Smith, Ed Sheeran, Miley Cyrus, Coldplay, Pink, Florence And The Machine, Queens of the Stone Age și mulți alții.

„În calitate de compozitori, Bernie și cu mine suntem încântați când cântăreții pe care îi admirăm și respectăm, cum sunt cei cu care am colaborat pentru Revamp și Restauration, aleg să adauge propria lor amprentă în acest proces. Asta înseamnă că muzica noastră este încă relevantă și, în cele din urmă, cântecele noastre continuă să ajungă la audiențe noi. Suntem recunoscători și le mulțumim tuturor pentru generozitate“, a declarat Elton John pentru Variety.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle