Elton John, dat în judecată de fosta lui soție pentru 3 milioane de lire sterline

elton john despagubiri

Puțină lume știe că Elton John a fost căsătorit cu o femeie, Renate Blauel, între 1984 și 1988. Acum, fosta doamnă John îl dă în judecată pe artist și cere despăgubiri în valoare de trei milioane de lire sterline din cauză că acesta a scris despre ea în autobiografia lui publicată în 2019 – intitulată simplu ”Me”. Renate Bauel este de origine germană și a lucrat ca inginer de sunet.

Potrivit documentelor legale înaintate la un tribunal londonez, Renate pretinde că Elton John a încălcat termenii înțelegerii după despărțirea lor și i-a amintit numele în cartea de memorii. Avocatul lui Blauel a confirmat că dosarul a fost depus și că Renate speră la o rezolvare amiabilă și discretă a neînțelegerii dintre cele două părți. Renate Blauel a fost o prezență discretă de la divorțul de Elton John, care spune în autobiografia sa că s-a simțit vinovat și că a regrătat mult că a rănit-o pe Renate. Acesta adaugă că a luat legătura foarte rar cu fosta lui soție dupa divorț, dar că a invitat-o să-i cunoască copiii, pentru că a vrut ca ea să facă parte din viața lui și a noii lui familii. ”Dar n-a dorit acest lucru, iar eu n-am insistat. Trebuie să-i respect deciziile”, scrie John în carte.

De asemenea, artistul mai spune că dupa ani și ani de la divorț, ori de câte ori se afla în centrul atenției, presa se înființa la ușa lui Renate și pretindea ca aceasta să facă dezvăluiri compromițătoare despre el. ”Dar ea n-a făcut niciodată asta, le-a cerut mereu s-o lase în pace”, specifică Elton John.

elton john david furnish

Elton John s-a căsătorit cu partenerul lui, canadianul David Furnish, în 2005, anul în care Marea Britanie a recunoscut căsătoriile între persoane de același sex. Cei doi s-au cunoscut în 1993, după ce Elton John încheiase o perioadă tumultoasă din viața lui, presărată cu abuzuri de alcool și de droguri.

Cei doi au devenit părinții unui băiețel, Zachary Jackson Levon Furnish-John, în 2010, via o mamă surogat, iar trei ani mai târziu a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, tot un băiat, Elijah Joseph Daniel Furnish-John, tot prin aceeași mamă surogat. Elton John și David Furnish sunt și nașii lui Brooklyn, fiul cel mare al lui David și al Victoriei Beckham.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle