Elsa Hosk își vinde apartamentul din New York

Modelul suedez Elsa Hosk a cumpărat apartamentul cu două dormitoare din cartierul Soho (New York) cu puțin peste 2 milioane de dolari, în urmă cu șase ani, iar acum este listat pe site-urile agențiilor imobiliare la suma de 3.5 milioane de dolari.

Proprietatea de 1.750 de metri pătrați are un living destul de generos, un dormitor principal și un dormitor mai mic, iar baia principală este uimitoare, amenajată asemenea unui sanctuar. Încă o dovadă că un spațiu devine uman atunci când te înconjori doar de lucrurile care te fac fericit.

Este un apartament decorat cu bun gust, pereții din cărămidă și o bucătărie dotată cu dulapuri personalizate din nuc adus tocmai din Italia, dar și aparatura de ultimă generație o transformă în locuința ideală. Natura întră înăuntru datorită ferestrelor mari, iar spațiul este scăldat de lumină naturală. Însă piesa de rezistență este terasa de aproape 500 metrii pătrați.

Clădirea în care se află apartamentul Elsei Hosk este situată pe una dintre străzile râvnite ale Soho, în mijlocul restaurantelor și magazinelor de top din cartierul istoric al orașului.

FOTO: Hepta

Elsa Hosk este unul dintre cele mai apreciate modele din lume. Ea și-a făcut debutul defilând pentru Victoria’s Secret. În ultimii ani, Elsa a pozat pentru mărci precum: Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro, H&M, Anna Sui, Lilly Pulitzer și Guess.

 

Categorii Lifestyle