Elixirul magic îmbrăcat în straie de poveste

1687912

Nu pot spune despre mine că aş fi vreo beauty junkie, însă din când în când, descopăr câte un produs pentru care formez o pasiune subită – cel mai recent caz este Caudalie Beauty Elixir.

Aici cuvântul elixir” nu este folosit la întâmplare. Conform declaraţiilor brandului francez, reţeta produsului a fost descoperită într-o carte de vrăjitorie găsită pe malul râului Sena în Paris, şi utilizată de către regina Ungariei în secolul al XVI-lea. Se spune că aceasta ar fi folosit poţiunea pentru a-şi face pielea să pară mai tânără, în scopul de a-l seduce pe regele Poloniei, care era cu 35 de ani mai tânăr decât ea.

Nu că nu ar exista destul farmec în povestea de mai sus, însă brandul Caudalie a ales să îmbrace miraculosul elixir în straie de poveste pe măsura rangului sau.

FotorCreated1

Astfel, Jason Wu, în colaborare cu cofondatoarea brandului de skincare, Mathilde Thomas, a creat un ambalaj pe măsura conţinutului – formulă tonifiantă, hidratantă şi revigorantă a elixirului este încapsulată într-un recipient sofisticat, alb imaculat, cu un detaliu dantelat suav inspirat de colecţia primăvară/vară 2016 a designerului.

Când mi-am imaginat cum aş îmbrăca sticla de Caudalie Beauty Elixir, m-am gândit cum aş îmbrăca femeia Jason Wu – totul ţine de rafinament şi sofisticare”, a menţionat designerul.

Foto: Caudalie