Elie Saab ne-a dezvăluit cea mai nouă colecție

Elie Saab și echipa sa vin în atenția noastră cu o nouă colecție plină de eleganță și sensualitate. După ce anul trecut, în mijlocul pandemiei de COVID-19, designerul și-a pierdut casa și atelierul într-o tragică explozie care a avut loc în Beirut, celebra marcă își continuă traseul în lumea modei și lansează acum o colecție inspirată din anii 1970.

FOTO: Hepta

În această colecție, Saab, renumit pentru rochiile sale de seară, își extinde oferta cu tot felul de costume casul. „A fost o epocă în care am devenit mai sensibil la frumusețea din jurul meu”, a scris designerul.

De-a lungul vremii, Elie Saab a sedus publicul cu piese vestimentare purtate de vedete internaționale la cele mai renumite evenimente precum: Grammy, Oscar, Globul de Aur, festivalul de la Cannes. Celebritățile care au purtat și poartă rochii marca Elie Saab sunt Halle Berry, Beyoncé, Angelina Jolie, Mila Kunis, Katy Perry, Catherine Zeta-Jones, Salma Hayek, Taylor Swift, Sandra Bullock etc. Iar printre cele mai fidele cliente se regăsesc persoane cu sânge regal precum Contesa Stephanie de Lannoy, Prințesa Beatrice de York, Prințesa Margaretha de Liechtenstein, Printesa Madelene de Suedia etc.