Elena Mogâldea: ”Irina Rimes este cosmos la pătrat”

elena mogildea

A fost nevoie doar de un beat funky în boxele studioului şi Elena s-a transformat, rapid, într-un star pop, mânuind fără prea multe emoţii microfonul. Managerul de comunicare de la Quantum Music este persoana mereu în backstage la concertele Irinei Rimes. „În curând vom avea nişte proiecte cu doi artişti noi foarte cool. Abia aştept să îi lansăm”, îmi spune, în timp ce discutăm despre muzică şi modă, despre întâlniri stresante şi bucuria de a face ceea ce-ţi place.

De ce o profesie în PR? De ce impresariat artistic?

Întâmplător. Când am venit pentru prima dată la Quantum Music a fost pentru o audiție vocală și am lăsat CV-ul meu acolo, pentru că nu mai primeam nicio satisfacție de la domeniul în care activam atunci, și anume publicitate. Întâmplarea a făcut ca, la scurt timp, să fiu chemată la un interviu. Irina Rimes avea nevoie de o asistentă. Lucrurile au evoluat, eu am muncit mult și acum, împreună cu colegii mei, mă ocup și de partea de PR.

Ce profesie ai, la bază?

Jurnalist.

Artiștii pe care îi reprezinți sunt…

Irina Rimes, Raluka, Ana Baniciu și în curând alte două noi proiecte pe care le va lansa Quantum Music.

Care sunt cele mai mari provocări ale muncii tale?

Sunt multe provocări, dar unele care apar constant și care necesită atenție sunt diversele strategii de marketing pe care le coordonez și mai ales, diversele bugete pe care le fac, pentru evenimente ale artiștilor de la Quantum Music. (ședințe foto, lansări de piese/albume, turnee etc.). Totul trebuie să fie pus foarte bine la punct și coordonat. Nu-mi pot permite să greșesc și să pierd astfel și timpul meu și al altor persoane. Știm destul de bine că timpul tuturor este prețios.

Ce ți se pare cel mai complicat la jobul tău de acum?

Ca în oricare alt job: să mulțumesc pe toată lumea.

Ce ți se pare cel mai complicat în munca vedetelor pe care le reprezinți?

Time-management-ul.

Ai schimba vreodată locul cu ele? De ce?

Nu. Pentru că ceea ce îmi doresc în continuare pentru mine și ceea ce urmează să fac este tot în showbusiness, dar pe o altă ramură.

Care a fost cel mai frumos gest pe care l-a făcut pentru tine un artist cu care lucrezi?

Mi-a gătit bucatele mele preferate de acasă. Adică: borș roșu și salată șuba.

Care a fost cea mai haioasă, cea mai bizară poveste din viața ta profesională?

Cea mai haioasă poveste e de acum trei ani, de când lucram la un post de radio din Chișinău și în pauza muzicală am uitat să închid microfonul. Pe post tocmai era o piesă care nu-mi plăcea, și eu am început să comentez versurile, să spun cât de penibile erau. Mi-am dat seama de gafă abia atunci când a venit momentul să intru iarăși în emisie să vorbesc. Atunci am ales să iau o altă pauză muzicală. 

Care e cel mai frumos lucru pe care l-ai spune despre o vedetă pe care o reprezinți?

Irina Rimes este cosmos la pătrat.

Cel mai bizar lucru pe care îl știi despre o vedetă cu care lucrezi?

Atunci când se plictisește de avion, pentru că zboară foarte mult, preferă să ia trenul până acasă, chiar dacă este vorba de o distanță foarte lungă.

Te-ai îndrăgostit de vreun artist cu care lucrezi? Ce-ai făcut?

Da. De actualul meu iubit, Bubu Cernea. I-am spus că-l iubesc după mult timp și, ca momentul să fie mai special, am decis să i-o spun în vacanța noastră la Roma, în Capela Sixtină.

Pe ce artist internațional ți-ar plăcea să îl reprezinți? Pe cine n-ai lua, indiferent cât de celebru este?

Mi-ar plăcea s-o reprezint pe Lady Gaga și nu l-aș reprezenta pe Luis Fonsi.

Dacă ar trebui să te reprezinți pe tine ca o artistă, cum ar suna începutul prezentării?

Începutul prezentării ar fi o poezie care să mă caracterizeze, scrisă din versurile celor mai cunoscute piese ale mele.

Fotografiile au fost realizate la The Brewery. Production: Almost Ready. Producer: Iulia Dăncilă. Retoucher: George Mocanu. Assistants: Andrei Sabie, Ahmad Askar. Special thanks: www.musicgear.ro.

Stilist: Amalia Dobre. Make-up: Paul Stoica / Melkior. Hairstyle: Ionela Dobre / Beauty District. Vestimentație: sacou Manuri, choker Murmur, fustă Laura Lazăr, rochie garderoba personală.

Categorii Lifestyle