Electric Castle 2016: ce artiști vor cânta la festival

skrillex

Clujul are toate șansele să se transforme în destinația de vacanță a acestei veri. Între 14 și 17 iulie mergem la Electric Castle Festival, la castelul Banffy din comuna Bonțida, Cluj, unde ne vom întâlni cu Skrillex (foto sus), Sigur Rós, în premieră în România (piesa lor, The Rains of Castamere, figurează și pe coloana sonoră a serialului Game of Thrones), Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Rusko, Dilated Peoples, Dub Pistols, Babylon Circus și mulți alții.

UPDATE: Iar surprizele nu se opresc aici. Fanii festivalului au avut șansa de a alege artiștii de la Electric Castle prin competiția OWN THE STAGE, inițiativa anuală prin care organizatorii vor să aducă în fața publicului de festival talente noi de pe scena muzicii românești, fie că vorbim despre stilul electro sau rock. Câștigătorii OWN THE STAGE și-au demonstrat popularitatea în mediul online și vor avea acum ocazia de a evolua în fața publicului Electric Castle. În competiție s-au înscris peste 50 de trupe, dar Toy Machines a fost alegerea fanilor, cu peste 1.800 de voturi înregistrate. A doua trupă câștigătoare este alegerea juriului Electric Castle, dar și ocupanta locului II cu peste 1.600 de voturi din partea fanilor: Are You Anywhere, un live act care surprinde plăcut și care este format din Silviu Pașca, o voce sonoră ce abordează cu ușurință stiluri muzicale diferite, și din Vladimir Coman-Popescu, un DJ cu synth-uri inovatoare și ritmuri pline de energie.

Prețul unui abonament pentru patru zile începe de la 329 lei (acces normal) și 689 lei (acces VIP). Organizatorii au pregătit și câteva opțiuni de camping și cazare pe domeniul Castelului Banffy, aflat la 30 de kilometri de orașul Cluj-Napoca.

Printre artiștii care vor mai concerta la Electric Castle se numără Elliphant, Pan-Pot, Venetian Snares, Vibronics, Sun Glitters, Manudigital, Matisyahu. Satellites, Slim Rocka, Enter Shikari, Dj Marky, Nu:Tone b2b Logistics, Congo Natty, Toddla T, Legowelt, Moomin, Aba Shanti-l, Louisahhh!, dar și Urma, Alternosfera și Macanache.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle