Edward Sanda: Cred că fiecare lucru mărunt va avea o însemnătate foarte mare după toată această pandemie.

Ca cei mai mulți dintre noi, Edward Sanda stă acasă și compune muzică. Și-a dat seama, de când stă în izolare acasă, că este cu totul o altă persoană decât credea. Iată care va fi primul lucru pe care îl va face artistul, după pandemia de Coronavirus!

Ce-ai descoperit despre tine stând acasă?

Am realizat că sunt o persoană mai pozitivă, mai calmă și mai cerebrală decât mă cunoșteam.

Ce muzică asculți în perioada asta?

Aproape în fiecare zi caut muzică nouă, din afară, pentru că mă inspiră și în acest fel sunt la curent cu noile trend-uri care apar.

Spuneai că melodia celor de la Holograf, „Să nu îmi iei niciodată dragostea”, a cărei variantă remake ai lansat-o zici, ți se pare una dintre cele mai romantice melodii românești, cu care te identifici foarte mult. De ce?

Mi se pare că are o sensibilitate aparte. Mă identific foarte bine cu ea pentru că, de-a lungul timpului, am avut experiențe de acest fel și cred că din acest motiv a fost o piesă mai aproape de sufletul meu.

Care sunt primele lucruri pe care îți dorești să le faci când se va fi terminat cu pandemia de Coronavirus?

Cred că fiecare lucru mărunt va avea o însemnătate foarte mare după toată această pandemie. O să mă bucur că pot să merg pe stradă liniștit și liber, că soarele mă bate în față, că pot să mă reîntâlnesc cu prietenii și colegii mei, că voi putea să merg din nou la concerte, să bucur oameni în continuare și lista ar putea continua la nesfârșit.

Cum arată o zi din viața ta acum?

Încerc să fac diferite activități și să mă țin de un program stabilit de mine, care să mă ferească de plictiseală. În fiecare zi fac sport, vorbesc cu prietenii, colegii și fanii, dar în majoritatea timpului lucrez. Acum compun pentru un EP pe care îl voi lansa la începutul verii.